Предлози за истражување

Како што е познато, студентите од различни полиња понекогаш бараат теми за истражување од областа што ги учат.

Идејата е да се постави “ конекција" локација помеѓу луѓе (а не само академици) кои ќе понудат идеи за теми за истражување на различни области и студенти кои можат да ги користат овие теми за нивно истражување.

Willе напоменам дека не сум академски или дипломиран на која било академска или универзитетска институција.

Бидејќи не сум професионалец во различните полиња на пресметување и со оглед на мојот низок приход, не можам да направам таков проект на практичен начин.

Во секој случај, секој што сака да го развие проектот ќе може да ме контактира според личните детали што ги придавам овде.

Најдобри почит,

асаф бењамини.

Post Scriptum. моите лични детали за контакт:

1) Телефонски број: 972-58-6784040.

2) Моја веб-страница: https://www.disability55.com/