Survey kesehatan mental

Bubar (aku nulis tembung iki ing dina Minggu, 14 Januari 2024) Aku ngisi survey dening Universitas Haifa sing gegayutan karo kondisi wong sing ciloko mental sing umure luwih saka 50 taun (umurku 51 taun).

Aku menehi saran kanggo kabeh wong sing bisa nerjemahake survey menyang akeh basa (survei kasebut ditulis ing basa Ibrani), lan mbantu nyebarake ing kabeh sing bisa.

platform - kanggo nambah kesadaran masyarakat babagan kesulitan unik sing diadhepi klompok populasi iki.

salam taklim,

assaf benyamini.

 

post Scriptum. 1) Link menyang survey kanggo pasien:   https://oke.io/eETdO

 

Link menyang survey kanggo sederek pasien:   https://oke.io/nFvf

 

Survei ing basa biasa:   https://oke.io/1NuxtCc2

 

2) Ing ngisor iki kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook 

"India ing AS":

 

Noa Ben Artzi nggambarake perjalanan dheweke minangka slamet saka pembantaian Festival Musik Nova sing nggegirisi. Hamas iku biadab lan kudu ditumpes! #HamasRapists #HaMassacre

  #israelwillwintheterror #Israel_hamas_war_day_99

 https://youtu.be/YLKY_Hb3XP8

 

 

 

3) Ing ngisor iki kiriman, sing dakkarepake ing grup Facebook

"Pengacara Eropa kanggo Israel":

 

 

Jonathan Greenblatt, ing pimpinan Liga Anti-Defamation, nawakake wawasan babagan sawetara aspek perang Israel-Hamas, njupuk sikap nglawan klaim tanpa dhasar sing digawe dening #BBCbabagan tumindak IDF ing Gaza. #WakeUpAmerica #FaktaMateri

  #israelwillwintheterror #Israel_hamas_war_day_99

 https://youtu.be/CVDfsSRCCAA

 

0:24 / 6:40

.i24NEWS InggrisDikirim video ing dhaptar lagu.ISRAEL AT PERANG.‏.

16 November 2023

 BBC ngakoni wartawan ing Gaza salah amarga mbuwang tuduhan marang Israel langsung ing udara lan njaluk ngapura kanggo klaim palsu yen IDF nargetake para medis Al Shifa.

'Pancen apik tenan yen kita, minangka wong Yahudi, bakal padhang yen sampeyan pengin. Cekel mungsuh kita nalika arep mateni kita, nanging piye wae kita sing salah. Sakit,' @anti.defamation.league Jonathan Greenblatt mbahas klaim palsu BBC