survey kaséhatan méntal

Anyar-anyar ieu (kuring nyerat kecap-kecap ieu dina dinten Minggu, 14 Januari 2024) Kuring ngeusian survey ku Universitas Haifa anu ngurus kaayaan jalma-jalma anu luka mental langkung ti 50 taun (abdi yuswa 51 taun).

Abdi nyarankeun ka saha waé anu tiasa narjamahkeun survey kana saloba-loba basa anu mungkin (survey ditulis dina basa Ibrani), sareng ngabantosan nyebarkeun éta dina unggal kamungkinan.

platform - guna ngangkat kasadaran masarakat ngeunaan kasusah unik Nyanghareupan ku grup populasi ieu.

Salam hormat,

Assaf Benyamini.

pos Scriptum. 1) Tautan ka survey pikeun pasien:   https://oke.io/eETdO

Link ka survey pikeun baraya pasien:  https://oke.io/nFvf

Survey dina basa biasa:    https://oke.io/1NuxtCc2

2) Di handap ieu tulisan, anu kuring bagikeun di grup 

Facebook "India di AS":

Noa Ben Artzi ngagambarkeun perjalanan dirina salaku salamet tina pangperangan Nova Music Festival heartbreaking. Hamas téh biadab jeung kudu ditumpes! #HamasRapists #HaMassacre

       #israelwillwintheterror #Israel_hamas_war_day_99

     https://youtu.be/YLKY_Hb3XP8 

3) Di handap ieu tulisan, anu kuring bagikeun di grup Facebook

"Ngabela Éropa pikeun Israél":

Jonathan Greenblatt, di Helm Liga Anti Defamation, nawarkeun wawasan sababaraha aspék perang Israél-Hamas, nyandak jurus ngalawan klaim baseless dijieun ku #BBC ngeunaan tindakan IDF di Gaza. #WakeUpAmerica #FaktaMateri

       #israelwillwintheterror #Israel_hamas_war_day_99

    https://youtu.be/CVDfsSRCCAA 

0:24 / 6:40

.i24WARTA InggrisDipasang video dina daptar puterISRAEL AT WAR.

16 Nopémber 2023

BBC ngaku wartawan na di Gaza anu lepat pikeun ngalungkeun tuduhan ngalawan Israél langsung dina hawa sareng hapunten pikeun klaim palsu yén IDF nargétkeun medik Al Shifa.

'Éta endah pisan yén urang, salaku urang Yahudi, terang upami anjeun hoyong. Tahan ku musuh urang bari maranéhna rék maéhan urang, tapi kumaha bae age urang nu salah. Sakit,' @anti.defamation.league Jonathan Greenblatt ngabahas klaim palsu BBC