Социјална помош

До:

Јас сум Евреин со инвалидитет од Ерусалим - ИЗРАЕЛ. Државата ИЗРАЕЛ не им дозволува на луѓето со инвалидитети како мене да си ги дозволат основните потреби за егзистенција

како храна, лекови и така натаму.

Барам решение за ова.

assaf benyamini

*1)моите електронски пошти се:  029547403@walla.co.il или asb783a@gmail.com или assaf197254@yahoo.co.il или ass.benyamini@yandex.com или a32assaf@outlook.com или assaf002@mail2world.com или assaffff@protonmail.com

2)моите телефонски броеви: домашен-972-2-6427757.

мобилен-972-58-6784040. факс-972-77-2700076.

3)мојата поштенска адреса: 115/4 улица costa rica, населба qiriat menahem, Ерусалим, ИЗРАЕЛ, поштенски код: 9662592.

4)Ова е линк до мојот paypal.me: paypal.me/assaf148

5)Ова е линк до веб-страна со повеќе информации за мене на различни јазици:

https://assafcontent.ghost.io/

6)Ќе напоменам дека сум личност која зборува еврејски и моето познавање на странски јазици е мало - со исклучок на средно кон ниско ниво на англиски и многу ниско ниво на познавање на француски. Немам дополнителни знаења во оваа област. Побарав помош од професионална компанија за преведување за да го напишам ова писмо.