Shërbimi gjuhësor.


Tek:

Subjekti: Ndërmjetësimi gjuhësor.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Unë kam marrë pjesë që nga viti 2007 në luftën e personave me aftësi të kufizuara në Shtetin e Izraelit - dhe që nga 10 korriku 2018 po e bëj këtë si pjesë e lëvizjes "nitgaber"-Transparent Invalidët në të cilat u bashkova.

Pasi aktiviteti për shumë vite brenda Shtetit të Izraelit ishte i padobishëm, vendosa t'u drejtohem shumë burimeve jashtë shtetit të Izraelit - dhe ky si një hap i fundit dëshpërimi.

Por ka edhe një problem tjetër: unë flas hebraisht dhe njohuritë e mia të gjuhëve të huaja janë jashtëzakonisht të dobëta - dhe përveç anglishtes në nivel mesatar dhe të ulët dhe frëngjisht në nivel shumë të ulët, nuk kam njohuri shtesë në këtë fushë.

Pyetja ime për ju është: A njihni ndonjë kompani që ofron një shërbim ndërmjetësimi ose ndërmjetësimi gjuhësor, i cili mund të përdoret në një rast të tillë?

Të fala,

Asaf Binyamin,

Rruga 115 Kosta Rika,

Hyrja A-banesa 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalemi,

Izrael, kodi postar: 9662592.

Numrat e telefonit:

në shtëpi-972-2-6427757.

Mobile-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Adresat e mia të postës elektronike: 029547403@walla.co.il dhe: asb783a@gmail.com

dhe: assaf197254@yahoo.co.il dhe: ass.benyamini@yandex.com dhe: assaf002@mail2world.com dhe: assafbenyamini@hotmail.com dhe: benyamini@vk.com dhe: assafbenyamini@163.com

2) Faqja ime e internetit: https://disability5.com

3) Lidhjet e mia shtesë:

vijnë në lëvizjen e bankierëve

Përgatit cili shpirt në të

Tali Ohion - regjisor filmi

website getmunch.com