Pyetje lidhëse

Tek:

Subjekti: sekuenca e gabimeve.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Kohët e fundit (po i shkruaj këto fjalë të hënën, 13 nëntor 2023) po has një sërë gabimesh: hyrja në kutinë time të postës elektronike assaf197254@yahoo.co.il fillon të bllokohet herë pas here pa asnjë shpjegim, shumë faqe interneti Unë nuk mund të hyj, mungesa e mundësisë për të postuar në grupet e Facebook, shumë grupe WhatsApp në të cilat nuk mund të bashkohem - të gjitha këto dhe shërbime dhe platforma të tjera që kanë filluar të më bllokojnë ngjallin dyshimet e mia që më shtuan në një lloj liste të zezë pa njohuritë e mia.

Dua të theksoj se nuk publikoj asnjë fjalë nxitëse apo thirrje për dhunë që mund të justifikojë realisht një sanksion të tillë ndaj meje.

 

Në çdo rast, do të isha i interesuar të dija nëse jam shtuar me të vërtetë në një lloj liste të zezë - dhe nëse vërtet është kështu, do të isha i interesuar të dija se si duhet të jetë sjellja ime në hapësirën dixhitale që tani e tutje, si si dhe të di se cilat platforma, opsione ose faqe të tjera në rrjet do të bllokohen nga unë.

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini.

post Scriptum. Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

 

 

 

Tek:

Subjekti: Burokracia mjekësore.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Dje, e hënë, 13 nëntor 2023 mora mesazhin e mëposhtëm në numrin tim celular

972-58-6784040.

Do të doja të dija se si mund të zgjidhet çështja e borxhit ndaj Magan David Adom (ata pretendojnë se u kam borxh 498 NIS. Unë jetoj me të ardhura shumë të ulëta - një kompensim invaliditeti nga Instituti Kombëtar i Sigurimeve dhe nuk jam në gjendje të paguaj këtë shumë).

Do të doja të dija se si mund të zgjidhet çështja.

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini.

 

pershendetje,

Për informacionin tuaj, më 29.09.2023 Asaf Binyamini mori shërbim për trajtim dhe/ose evakuim në një ambulancë të rregullt të Kopshtit të Kuq të Davidit Nga Jerusalemi Kosta Rika në Spitalin Hadassah. Shuma e borxhit për këtë shërbim është 498,00 NIS.

Përshtatshmëria juaj u kontrollua me fondin shëndetësor dhe u konstatua se nuk keni të drejtë për pjesëmarrje të pjesshme nga ana e tij.

Për të rregulluar pagesën, ju lutemi klikoni në lidhjenhttps://tinyurl.com/ywxx8cyc

Njoftimi për borxhin nr 104721122

Për pyetje, mund të kontaktoni me telefon 972-1-800-390-101.

post Scriptum. 1) Duhet të përmend se në atë kohë arrita në urgjencën e spitalit Hadassah Ein Kerem në Jerusalem - pas kontaktit tim me qendrën e urgjencës së Shoqatës Yad Sara e cila ndodhet në shtëpinë time.

2) Numri im ID: 029547403.

3) në datën 29 shtator 2023 më duhej të shkoja në urgjencë për shkak të dhimbjes së fortë që ndjeva dhe e bëra këtë pa zgjedhje dhe kur thjesht nuk kishte zgjidhje tjetër. Nuk kam abuzuar me qendrën mjekësore telefonike në të cilën kam akses nga shtëpia ime.

4) Do të theksoj se jam një person me aftësi të kufizuara dhe të sëmurë - dhe ballafaqimi i pafund me këtë burokraci të panevojshme dëmton edhe më shumë shëndetin tim.

Në fund të fundit, bëhet fjalë për borxhet që nuk jam unë ai që duhet t'i paguaj - prandaj nuk mund ta kuptoj pse më dërgohen mesazhe të tilla vazhdimisht.

Prandaj, mendoj se është e përshtatshme t'u kërkoj institucioneve mjekësore në fjalë (Sigurimet Shëndetësore Clalit, Spitali Hadassah Ein Kerem, Shoqata Yad Sara dhe Organizata Magen David Adom) të kujdesen për t'i zgjidhur këto çështje ndërmjet tyre pa më shqetësuar vazhdimisht me mesazhe të tilla kërcënuese dhe kërcënuese dhe duke kërkuar nga unë si pacient Ndërmjetëso mes tyre - sapo u ngopur!!!

5) Mjeku i familjes me të cilin jam nën monitorim:

Dr. Brandon Stewart,

"Shërbimet Shëndetësore Clalit" - Klinika "Hatayelet",

Rruga Daniel Yanovsky 6,

Jerusalemi,

ISRAELl, kodi postar: 9338601.

6)Kuadri terapeutik në të cilin jam:

Shoqata "Reut"-Hostel "Avivit",

 

Rruga Ha Avivit 6,

 

Kiryat Menachem,

 

Jerusalemi,

IZRAEL, kodi postar: 96508.

 

Numrat e telefonit në zyrat e hostelit:

 

972-2-6432551. Ose: 972-2-6428351.

 

Adresa e postës elektronike të hostelit: avivit6@barak.net.il

 

Punonjësja sociale e konviktit, e cila punon si amvise në banesën time: zonja Sara Stora-972-55-6693370.

 

 

7) Adresat e mia të e-mail: 029547403@walla.co.il ose: asb783a@gmail.com ose: assaf197254@yahoo.co.il ose: ass.benyamini@yandex.com ose : assaffff@protonmail.com ose: benyamini @vk.com ose: 1972assaf@mailfence.com

 

Tek:

 

Subjekti: Pyetja ime..

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Hapa një grup Telegram, qëllimi i të cilit është të sigurojë një platformë për përdoruesit që janë të interesuar të konsultohen me njëri-tjetrin për çështje që lidhen me sigurinë e informacionit.

 

Kam nevojë për ndihmë në lidhjen e grupit tim me një sistem kleringu në mënyrë që të më lejojë të marr pagesa për anëtarët e rinj që do t'i bashkohen.

 

Do të theksoj se nuk jam programues apo person kompjuterik dhe nuk di si ta bëj këtë në nivel teknik.

 

Prandaj, do të doja të pyesja: a jeni në gjendje të më ndihmoni me këtë duke u lidhur me kompjuterin tim duke përdorur softuer të tillë si anydesk ose teamviewer?

 

Dhe nëse kjo është e mundur, cila është shuma që duhet të paguaj për këtë qëllim?

Duhet të theksoj se ia kam drejtuar pyetjen shumë kompanive kleringu - si dhe shumë kompanive që merren me shërbime kompjuterike dhe të gjitha (pa përjashtim) nuk janë të gatshëm të përpiqen dhe të ndihmojnë duke u lidhur me kompjuterin tim - dhe jo për një tarifë ose.

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini.

Post Scriptum. Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

 

 

 

Lidhjet e mia:

 

 

1) grupi i telegramit që hapa

 

2)cyberfriendsa.com - paguhuni për të biseduar në internet

 

 

Më poshtë janë postimet që kam shpërndarë në rrjetin social Facebook:

 

1)Lili Ben-Ami

1 dite

 

·

Një foshnjë lindi në robëri. I rrëmbyeri më i vogël në botë. Ne ishim të shokuar që Kafir Biebs 9-muajsh ishte në robëri dhe nuk e imagjinonim një fëmijë duke marrë frymën e parë në një birucë. Një foshnjë e butë, robër e vrasësve dhe përdhunuesve. Dhe nëna e tij e lindjes - çfarë po ndodh me të? Në çfarë kushtesh lindi ajo? E ke qepur? A i bënë epidurale? A ka sterilitet? A është në gjendje të ushqehet me gji? Çfarë mbështetje ka ajo?

Fuqitë e së keqes janë të pakuptueshme. Ata rrëmbyen një grua shtatzënë nëntë muajshe. Nuk mund të marrësh frymë

Sillni në shtëpi tani!!!!!!!!!!!!!!!

 

2)"Komiteti për Promovimin e Kulturës Uniforme Dixhitale Gjuhësore" po punon për zhvillimin e një aplikacioni të quajtur "Shkrim i huaj":

Aplikacioni është menduar për t'u përdorur nga kushdo që shkruan në një kompjuter ose telefon në një gjuhë të caktuar - dhe synon të skanojë të njëjtin tekst dhe të shënojë të gjitha vendet ku ka shkronja, fjalë ose fjali që janë shkruar në një gjuhë tjetër.

Për shembull: kur bëhet fjalë për përdoruesit që shkruajnë në hebraisht, sistemi do të gjejë për ta të gjitha vendet në tekst (sigurisht nëse ka) që janë shkruar në gjuhë të tjera: me shkronja latine, cirilike, etj.

Dhe kur bëhet fjalë për përdoruesit që shtypin shkronjat që përdoren në armenisht, sistemi do të shënojë të gjitha vendet për ta, nëse ka ndonjë ku ka seksione të shkruara në gjuhë të tjera: seksione të shkruara me shkronja arabe, shkronja tajlandeze, shkronja latine. , etj.

Ka një kënaqësi të madhe në qeveri: pastërtia gjuhësore është një pjesë e rëndësishme e kulturës sonë.

Ne përgëzojmë ekipin e zhvillimit të aplikacionit dhe i urojmë suksese në zbatimin e idesë, zhvillimin dhe marketingun e saj.

 

3)Asaf Benjamin

2 dite

 

E ndarë me publikun

Ekipi i “Zyrës Shtetërore për Trajtimin e Çështjeve të Opinioneve Jonormale” po punon aktualisht për zhvillimin e një aplikacioni të quajtur “Oniform Opinion”.

Qëllimi i këtij aplikacioni do të jetë skanimi i internetit, dhe kjo ka për qëllim identifikimin, heqjen dhe më pas trajtimin ligjor dhe disiplinor të shkrimtarëve të mendimeve të pazakonta ose të papranueshme, të cilat nuk përputhen me qëllimet, objektivat, tendencat dhe tendencat e mbretërisë. mirëqenien shpirtërore.

Kam shkruar mendime të pazakonta këtu.

Dridhem nga frika - cili do të jetë fati im tani?

 

4)assaf benyamini

2 dite

 

E ndarë me publikun

Është vendosur që nga tani deri në fund të botës, personat me probleme mendore të marrin trajtim në një takim vetëm një herë në vit.

Të gjitha ditët e tjera të vitit pacientët nuk do të lejohen të marrin asnjë ndihmë apo trajtim.

Dënime të rënda do të vendosen për kujdestarët që devijojnë nga ky rregull.

Do të krijohet “Autoriteti Kombëtar i Kontrollit të Dëmeve Mjekësore”.

Punonjësit e Autoritetit do të jenë të detyruar të takohen me çdo pacient për afërsisht 3 orë, 2 minuta, 6 sekonda dhe 325 milisekonda një herë në vit, në mënyrë që të bëjnë një regjistrim të rregullt të të gjitha dëmeve të shkaktuara ndaj personit pa trajtim - dhe kjo në mënyrë që të të bëjë një regjistrim dhe katalog të saktë të detajeve të dëmeve si: dëmtimet mendore, shkalla e vetë-neglizhimit dhe manifestimi i tij i jashtëm (si uria ose mungesa e higjienës personale) si dhe detaje të tjera pak a shumë të prekshme të neglizhenca dhe rezultatet e saj.

Do të krijohet një regjistrues kombëtar i dëmeve, i cili do të menaxhojë aktivitetin e katalogimit dhe regjistrimit.

Regjistri Kombëtar i Kërkesave kërkon punonjës.

Cilat janë kriteret?

5)Zëri i barabartë për njerëzit me aftësi të kufizuara

30 në tetor B-10:29

 

·

Njerëzit dhe historitë, dëshpërimi dhe shpresa: një vështrim prapa skenave të Hmalit të Purpurt, qendrës që krijuam për të ndihmuar njerëzit me aftësi të kufizuara gjatë luftës. Shikoni videon dhe ndajeni me miqtë që kanë nevojë për ndihmën tonë >>

Skenari: Nebo Shapir

Fotografia: Sergey Gordzei

Redaktimi: Omar Nahari

Shirley Pinto-Shirley Pinto

lotari në komunitet

6)https://teleteens.co/

"Teletin" - një aplikacion kosher Telegram.

7)Tali Ohaion

5 në nëntor B-14:36

 

·

Filmi "Rruga e Etërve" {me titra hebraike} - i hapur për shikim në muajin e ardhshëm.

Lidhje

https://vimeo.com/301896843?share=copy

Një fjalëkalim:

derechhavothebupd

Trailers:

https://www.youtube.com/watch?v=yTKj324em0A...

https://www.youtube.com/watch?v=ZIxaXaBt-WQ&t=3s...

8)

Asaf Benjamin

3 ditë

·

Për: "faqet e ruajtjes së ekspertëve".

Tema: Kërkesa për konsultim.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Unë dërgoj kuotën aktuale të çmimit tek kompanitë e ndryshme të ruajtjes.

Me cilën kompani pritëse mendoni se është më e mira për të punuar për një projekt si ky (ndërtimi i një faqeje forumi)?

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini.

Tek:

Subjekti: një faqe forumi.

Të nderuara zonja / Zotërinj. .

Në fillim të korrikut 2023, themelova faqen që e quajta "scamming konsultation" - një faqe që synon të jetë një faqe forumi, ku përdoruesit mund të konsultohen me njëri-tjetrin për çështje që lidhen me sigurinë e informacionit.

Dua të theksoj se nuk jam programues apo person kompjuterik, kështu që do të më duhet ndihmë për disa gjëra:

  1. Dizajni i faqes në internet nga pikëpamja vizuale dhe teknike.
  2. Lidhja e faqes me një sistem pastrimi që do të më lejojë të mbledh pagesa nga përdoruesit që do të regjistrohen në sistem.
  3. Meqenëse, siç u përmend, nuk jam as person kompjuterik dhe as programues, nuk do të jem në gjendje t'u ofroj një shërbim mbështetje teknike klientëve të faqes - nëse dhe kur ata kanë probleme. Prandaj, është e rëndësishme për mua që kompania që do të më ndihmojë në hapjen dhe promovimin e sistemit të ofrojë gjithashtu shërbime të mbështetjes teknike për klientët.
  4. Një program që do të përfshijë një vëllim jashtëzakonisht të madh ruajtjeje dhe trafiku - në mënyrë që të mos ketë një situatë në të cilën aktiviteti i faqes do të bllokohet ose çaktivizohet për shkak të një numri tepër të lartë të surferëve që do të regjistrohen ose përdorin faqen.
  5. Për mua është e rëndësishme që sërfistët të mund t'i bashkohen forumeve ekzistuese, ose të hapin të reja - sipas zgjedhjes së tyre.
  6. Liria e shprehjes në faqe është gjithashtu e rëndësishme - dhe heqja ose bllokimi i sërfistëve do të bëhet vetëm në rastet më ekstreme të nxitjes së dhunës ose fjalëve të ashpra.
  7. Emri i domenit isscammers-out.com-dhe do të më duhet ndihmë për ta lidhur atë me sistemin.
  8. Është e rëndësishme për mua që sërfistët mund të hapin forume ose të konsultohen me njëri-tjetrin në çdo gjuhë që ata zgjedhin - dhe pa kufizime.
  9. Unë vërej se sitescammers-out.com është ndërtuar në sistemin wordpress.org. Nëse ekziston një sistem tjetër i menaxhimit të përmbajtjes (si për shembull: wix, drupal, joomla) që mendoni se do të ishte më i vlefshëm për qëllimin e platformës në fjalë këtu - unë jam padyshim i hapur për sugjerime në këtë drejtim.
  10. lidhja e sistemit me CDN për të përmirësuar përvojën e përdoruesit të përdoruesve të sistemit.

10) Në çdo rast, është e rëndësishme për mua që ndryshimet në sistem të bëhen në koordinim me mua.

Në çdo rast, do ta vlerësoja nëse mund të më dërgoni një kuotë çmimi në bazë të të cilit do të vendosa nëse do të isha i interesuar të vazhdoja apo jo.

pershendetje,

assaf benyamini.

post scriptum. 1. Numri im ID: 029547403.

2. Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

3. Faqja ime tjetër:https://disability55.com/

11)Ja lajmet

5 dite

Majori i Forcave të Mbrojtjes Dov Moshe (Dubi) Kogan, 32 vjeç, nga Nove, një luftëtar në njësinë Shaldag, u vra sot në një betejë thellë në Rripin e Gazës. E kujtimit të bekuar

12)Amos Hbshmn Talmor Ngritja e fondeve për fillimin e Izraelit-rekrutimi i parave për startup-et

24 mars 2022

·

Investitor dhe investitor: Kushdo që e kupton çështjen e mishit kosher dhe hallall, çmimi i të cilit është të paktën 30% më i shtrenjtë se çmimi i mishit "të rregullt", mund të bashkohet si investitor në të vetmin produkt në botë (një jakë dixhitale) që identifikon lopët kosher (ose hallall) në kohë reale ndërsa ato janë në fushë.

 

Patenta e regjistruar zbatohet duke përdorur një jakë qafe (e cila tashmë ekziston dhe funksionon në terren, dhe ka një aplikim pune). Jaka që është mbi lopët që kullosin në fushë dhe janë të shpërndara në fermat më të mëdha në botë, identifikohen para kohe, qofshin ato sëmundje, viruse apo infeksione shëndetësore, gjë që i pengon ato të jenë kosher. Të gjitha përmes jakës dixhitale përmes së cilës dhe aplikacionit ekzistues fermeri mund të planifikojë t'i sjellë ato në pikën e grumbullimit. Projekti ekziston dhe aktualisht po zgjerohet në një provë në Amerikën e Veriut dhe Kanada.

 

Nëse dëshironi më shumë detaje, ju lutem më kontaktoni me email ose celular

amos.talmor@gmail.com celular 972-54-5392121

 

13)assaf benyamini

6 dite

 ·

E ndarë me publikun

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=61553084260203

Hapa një faqe të re në Facebook.

 

histori te reja

7 në nëntor B-14:31

I destinuar për çdo burrë ose grua që vuan nga një paaftësi ose sëmundje.

Këtu njerëzit mund të shkruajnë dhe ngarkojnë historinë e tyre personale.

14)assaf benyamini

7 në nëntor B- 23:54

 

·

E ndarë me publikun

,Rotem Peer po ndihet i dashuruar.

4 ore ·

Doja t'ju falënderoja

Pak ditë më parë postova në një moment dhimbjeje të pamundur. Më dukej sikur kisha lumenj dhimbjeje brenda trupit dhe gjithçka ishte lyer me të zezë.

Në fillim kisha frikë ta ndaja këtë dhimbje.

Pyetja "Çfarë do të mendojnë për mua?" gjithmonë jehon.

Për vite me radhë u përpoqa të përshtatesha me një shoqëri që pret që të gjithë të heshtin dhe të fshihen pas maskave që rrezatojnë fuqi dhe forcë.

Por ky brendësim pati pasoja shumë të rënda deri në atë pikë sa gati humba jetën.

Jemi bërë një brez i tërë që pi pilula psikiatrike se është e ndaluar të flasësh! Të jetosh në një shoqëri që ngre një vetull për ekzistencën tonë, dobësitë tona dhe dhimbjen që përjetojmë.

Shërimi i vërtetë kërkon që njerëzit të kalojnë turpin!!!!

Në këtë mishërim preferoj të shprehem.

Dhe kështu në fund vendosa të ndaj dhe ishte pikërisht kështu, një shqelmues.

Pasi ndava, mora telefonata nga njerëz që më duan, mora rreth 50 mesazhe nga njerëz që kujdesen për mua, njerëzit erdhën në shtëpinë time, më çuan në udhëtime, flinin në vendin tim, më bënë të lumtur. Trajneri i mrekullueshëm Satya që kisha në të kaluarën, Rumi Zonder-Kislev, më ofroi të më shoqëronte deri në fund të luftës dhe madje dikush që humbi vëllain e saj ushtar në luftë më shkroi dhe më dha disa përmasa.

Një ditë pasi ngarkova postimin, tashmë u zgjova me një buzëqeshje dhe kam qenë pothuajse plotësisht funksional prej disa ditësh.

Nuk do të kisha qenë në gjendje të bëhesha më i fortë si kjo pa mbështetjen tuaj emocionuese!

Kështu që herën tjetër që të jeni në buzë, mos hezitoni të shprehni dhimbjen tuaj.

nga përvoja

15)

assaf benyamini

5 në nëntor B-18:02

 

E ndarë me publikun

Një pacient izraelit vjen në klinikën e një psikiatri që pranon privatisht.

Pacienti: "Unë vuaj shumë dhe nuk mund të jem më në shtëpi. Më gjeni një mjedis trajtimi ku të marr mbështetje dhe ndihmë."

Psikiatri: "Është shumë mirë. Unë do ta zbuloj për ju - kthehuni përsëri tek unë pas një jave dhe unë do t'ju udhëzoj për këtë çështje."

Punon për një javë, dhe pacienti u kthye në klinikë.

Psikiatri: "Mos pyet!! Unë gjeta një zgjidhje perfekte për ju. Spitali në Korenë e Veriut ku do të transferoheni. Ata do t'ju udhëzojnë - dhe do t'ju caktojnë edhe mësues privatë koreanë. Mos u shqetësoni - kjo do te behet mire."

Pacienti u tremb: "Çfarë??? Koreja e Veriut??? Ata do të më vrasin atje."

Psikiatri: "Epo, mos u trego mosmirënjohës - kam një javë të tërë që po kërkoj për ty - dhe në fund kjo është ajo që marr?"

Psikiatri thërret rojet e sigurisë në vendngjarje: "Vërini pranga këtij pacienti problematik - duhet të nxitojmë. Duhet të arrijmë në aeroport në kohë".

Pacienti është futur pa dëshirë në një fluturim për në Korenë e Veriut.

Me zbarkimin e tij, përfaqësuesit e regjimit presin pacientin izraelit, të cilët e dërgojnë menjëherë në spital ku ka vend për të.

Një javë më vonë pacienti izraelit u ekzekutua kur ai refuzoi të përkulej para një prej statujave të liderit.

Kim Jong Un

Lajmi arrin në Izrael përmes një prej banorëve të spitalit që arrin të arratiset nga Koreja e Veriut - dhe kur psikiatri që e trajtoi burrin dëgjon për këtë, ai gëzohet: "Sa bukuri, çfarë argëtimi!!! Unë hoqa qafe një tjetër pacient mendor i bezdisshëm!! Yo-ho!!!".