Proyek influencer

Dhumateng: ingkang badhe dipungatosaken.

 

Subyek: Bantuan saka influencer.

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Ing taun 2007 aku melu perjuangan wong cacat ing Israel. Wiwit 10 Juli 2018, aku nindakake iki minangka bagean saka gerakan "Nitgaber" - wong cacat transparan sing aku gabung.

Kaya sing kita ngerti, wong sing nyoba promosi macem-macem barang ing Internet kayata produk, situs web sing diduweni lan ing pirang-pirang kasus uga perjuangan sosial saka macem-macem jinis kadhangkala dibantu dening influencer jaringan - wong sing misuwur (sing diarani "selebriti") sing promosi. gagasan sing kanggo ragad banget dhuwur.

Pitakonanku kanggo sampeyan yaiku: Apa sampeyan ngerti model ekonomi, kanthi bantuan sing malah wong kaya aku, sing urip kanthi penghasilan murah, bisa nggabungake format kasebut?

salam taklim,

assaf benyamini.

Subyek:: piranti teknologi.

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Wiwit taun 2007, aku wis melu perjuangan wong cacat ing Israel - perjuangan sing, kaya sing sampeyan ngerti, uga akeh banget ing media.

Salah siji cara sing kita nyoba kanggo ningkatake perjuangan yaiku liwat macem-macem alat teknologi: nulis ing jaringan sosial, mbukak situs web lan nyoba ningkatake lan ningkatake, ngatur komunitas virtual lan liya-liyane.

Pitakonanku babagan iki yaiku: Apa perusahaan utawa organisasi sampeyan bisa menehi alat teknologi sing bisa mbantu perjuangan kita? Lan yen ya - ing wilayah endi, lan kepiye?

salam taklim,

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entrance A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, kode pos: 9662592.

Nomer telpon: ing omah rahasia amarga gangguan lan complaint menyang polisi Israel sing ora ditangani.

Mobile-058-6784040. Fax-077-2700076.

A. Nomer KTP : 029547403.

B. Ing ngisor iki kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook

"Pesta Teh California(Klip kasebut ing basa Inggris):

 

 

Rungokake Melanie Phillips ngomongake babagan maksud nyata Hamas lan Otoritas Palestina. #Israel #Gaza #HamasIsISIS #FreeGazaFromHamas #SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/1031990844829370

 

C. Ing ngisor iki kiriman, sing dakkirim menyang grup Facebook

"Inggris Rakyat, Apa sing ana ing ngarep?(Klip kasebut ing basa Inggris):

 

 

Nonton wong iki mbusak kebingungan babagan masalah Israel-Gaza ing sawetara menit. #HamasIsISIS #FreeGazaFromHamas

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/173721769063753

 

 

D. Ing ngisor iki kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook

"Israel Defense Page - didegaké déning Ari Fuld(Klip kasebut ing basa Inggris):

 

Kanthi yakin, Douglas Murray njamin Israel manawa dheweke duwe dhukungan saka mayoritas jagad beradab, lan negesake manawa dheweke ora adoh saka awake dhewe. #HamasIsISIS #SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/1470904156825236

 

E. Ing ngisor iki kiriman sing dakkandhakake ing jejaring sosial "freetalk.app":

 

Nonton Tomi Lahren ngomong babagan rapat umum pro-Hamas ing Amerika, mundhak antisemitisme lan gagal kanggo mungkasi salah siji saka dheweke.#HamasIsISIS #TheWestIsNext #israelwillwintheterror

 

https://www.facebook.com/reel/7585956931421606

F. Alamat e-mail kula: 029547403@walla.co.il lan: asb783a@gmail.com lan: assaf197254@yahoo.co.il lan: ass.benyamini@yandex.com lan: 1972assaf@mailfence.com lan: benyamini@vk.com lan: assaffff@protonmail.com 

G. Ing ngisor iki pesen sing ditulis dening direktur film Israel Tali Ohion ing jaringan sosial Facebook:

18m

 

Tali Ohion

 

6 dina

kanggo dokumenter sing wis digarap ing taun-taun pungkasan "Bioskop Ester - saka Kutha Putih nganti generasi Netflix",

Kanggo nggoleki arsip pribadi, foto-foto swasana ing Hamkin taun 1990-an ing dina Jumuah sore lan umume, uga ing Dizengoff Square ing awal taun 1980-an, bocah-bocah alun-alun, "aneh" sing biasa kumpul ing alun-alun. .

Hubungi kita pribadi utawa liwat telpon ing 972-52-2846954

 

H. Ing ngisor iki kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook

"Pengangkatan: Yerusalem minangka Kunci(Klip kasebut ing basa Inggris):

 

Nalika sketsa kasebut bisa ngguyu, kasunyatane wong sing ngucapake ancaman pati ora nyenengake. #HamasIsISIS #TheWestIsNext

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/2667883266695110

sanga. Ing ngisor iki e-mail sing dikirim menyang "Klinik kanggo Perwakilan Populasi Periferal" Universitas Ibrani ing Yerusalem:

 

     I.        Ing ngisor iki layangku menyang "Klinik kanggo Perwakilan Populasi ing Periphery" saka "Pusat Pendidikan Hukum Klinis" Universitas Ibrani ing Yerusalem, ISRAEL:

Yahoo / dikirim

assaf benyamini

         

Dening:

assaf197254@yahoo.co.il

kanggo:

law_clinics@savion.huji.ac.il

Senin 25 Desember ing 14:29

Salam kanggo "Klinik Perwakilan Populasi ing Pinggiran":

Sawetara sasi kepungkur, sampeyan nampa panyuwunan saka aku sing Biro Bantuan Hukum Kementerian Kehakiman ora gelem nangani, lan iki sanajan aku iki wong cacat lan mlarat.

Saka pesen e-mail sing dikirim dening pengacara Michal Goren, aku ngerti manawa perkara kasebut bakal ditliti dening sampeyan.

Aku bakal ngucapke matur nuwun yen sampeyan bisa nganyari kula ing asil test iki, lan yen Jeksa Agung bisa ngetokake aku nggawa munggah bisa dianggep minangka prakara asas dening Clinic.

Salam hormat,assaf benyamini.Nomer berkas 64226/23 - Benyamini Asaf [referensi 66540639]Yahoo/Kotak Masuk Siyua Mishpati < siyuasecrej@justice.gov.il> kanggo: michal.goren@mail.huji.ac.il salinan: assaf197254@yahoo.co.il Minggu, 20 Agustus jam 13:02 Halo Michal,

        Aku terusake panyuwunan sing ditampa saka Pak assaf benyamini, alamat email iki. Dokumen sing dilampirake diterusake kanthi ijin.Assaf ngubungi kita kanggo bantuan hukum supaya bisa njaluk bantuan dhasar liwat aplikasi / petisi babagan omah umum. Saka apa sing diomongake Assaf marang aku, katon kaping pirang-pirang dheweke nglamar ing Kementerian Perumahan kanggo nambah hak kanggo bantuan nyewa lan supaya diakoni minangka layak kanggo omah umum, nanging saben-saben dheweke dijawab kanthi negatif. Miturut dheweke, alasan utamane yaiku dheweke ora duwe anak, kasunyatan sing mbedakake dheweke dibandhingake karo pelamar liyane ing Kementerian Perumahan, sanajan dheweke ana ing kondisi medis lan pribadi sing mbenerake nampa pitulungan. , amarga simpenan finansial kanggo kredit pelamar, dheweke ora nyukupi kahanan ambang ekonomi sing ditetepake dening hukum kanggo nampa perwakilan legal atas jenenge bantuan hukum ing Kementerian Kehakiman, lan mulane kita ora bisa nampa aplikasi Assaf lan nliti kanthi jero. .Nanging, aku bakal appreciate nemen mriksa apa sampeyan bisa menehi wong pitulungan ing framework saka Pusat Pendidikan Hukum Clinical ing Universitas Ibrani.karo matur nuwun,Pengacara Liron KeshetLegal Aid Yerusalem District~~~~Pay manungsa waé! Mangga ora mbales email iki!; Sampeyan bisa ngirim email menyang Jer-Siyua@justice.gov.ilMinangka bagéan saka layanan sing diwenehake kanggo sampeyan ing Kementerian Kehakiman, kita ngajak sampeyan mlebu situs web Every Right ing:https://go.kolz.org.il/g

        Minggu, 20 Agustus jam 16.40Salam Liron lan Halo Assaf,

        Aku bakal mriksa apa kasus kasebut cocog minangka prinsip kanggo klinik, sanajan iku masalah sing ora gampang diserang. prakara iki cocok kanggo perawatan kita, klinik ora bakal bisa miwiti nangani kasus sadurunge awal semester (akhir Oktober).Best regards,Advokat Michal GorenKlinik kanggo hak asasi manungsa internasionalKlinik kanggo makili populasi ing pinggiranThe Center kanggo Pendidikan Hukum Klinisfakultas Hukum Universitas Ibrani YerusalemTelepon: 972-2-5882569 Fax: 972-2-5882544 law_clinics@savion.huji.ac.il www.cle.huji.ac.ilDeleng pesen asli

J. Pranala kula:

 

1) intruder.io - Intruder tansah mindai jaringan sampeyan, miwiti pindai kerentanan nalika ndeleng owah-owahan, layanan sing ora sengaja katon, utawa ancaman sing berkembang.

 

 

2)    saluran makna

 

3)    Komunitas singa betina - gotong royong lan ndhukung korban rudo pekso dening teroris Hamas. Wanita ing Israel lan ing saindenging jagad gabung lan nuduhake❗️

 

4)    Pusat "Alma" kanggo Sinau Tantangan Keamanan

 

5)    Markas Nasional Israel kanggo Perang Ekonomi nglawan Terorisme

 

6) outdoormilitary.com - Outdoor & Military minangka tujuan online kanggo kabeh sandhangan lan peralatan ruangan lan militer. Kanggo kaku lan kaslametané, kaya mbucal tentara karo mantan sandhangan lan peralatan pertahanan.

 

7)  Asosiasi Keren Shorsh- Dana kanggo bantuan langsung kanggo para korban serangan elek dening Hamas marang warga sipil Israel.