Proyék influencer

Kanggo anu ngagaduhan kapentingan.

Subjek: Bantuan ti influencers.

Bapak/Ibu hormateun.

Taun 2007 kuring miluan perjuangan kaum cacad di Israél. Tanggal 10 Juli 2018, kuring ngalakukeun ieu salaku bagian tina gerakan "Nitgaber" - jalma cacad transparan anu kuring gabung.

Sakumaha urang terang, jalma-jalma anu nyobian ngamajukeun sagala rupa hal dina Internét sapertos produk, situs wéb anu dipiboga sareng dina seueur kasus ogé perjuangan sosial tina rupa-rupa jinis kadang dibantuan ku influencer jaringan - jalma anu kasohor (disebut "selebriti") anu ngamajukeun. gagasan maranéhanana pikeun fee pisan tinggi.

Patarosan kuring ka anjeun nyaéta: Naha anjeun terang modél ékonomi, kalayan bantosan bahkan jalma sapertos kuring, anu hirup dina panghasilan rendah, tiasa ngahijikeun kana format sapertos kitu?

Salam hormat,

Assaf Benyamini.

Subjek:: parabot téhnologis.

Bapak/Ibu hormateun.

Ti taun 2007, kuring miluan perjuangan kaum cacad di Israél - perjuangan anu, sakumaha anu anjeun terang, ogé katutupan ku média ogé.

Salah sahiji cara anu urang nyobian ngamajukeun perjuangan nyaéta ngaliwatan rupa-rupa alat téknologi: nyerat dina jaringan sosial, muka situs wéb sareng nyobian ngamajukeun sareng ningkatkeun aranjeunna, ngatur komunitas virtual sareng sajabana.

Patarosan kuring dina hal ieu nyaéta: Naha perusahaan atanapi organisasi anjeun tiasa nawiskeun alat téknologi anu tiasa ngabantosan urang dina perjuangan urang? Sareng upami kitu - di daérah mana, sareng kumaha?

Salam hormat,

assaf benyamini,

115 Kosta Rika Street,

Lawang A-datar 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, Kodeu Pos: 9662592.

Nomer telepon: di bumi rahasia kusabab pelecehan sareng keluhan ka pulisi Israél anu henteu diurus.

Mobile-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

A. Nomer KTP abdi: 029547403.

B. Di handap ieu tulisan, anu kuring bagikeun di grup Facebook

"Partéi Tea California(Klipna dina basa Inggris):


Ngadangukeun Melanie Phillips ngobrol ngeunaan niat nyata Hamas jeung Otoritas Paléstina. #Israél #Gaza #HamasIsISIS #FreeGazaFromHamas #SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/1031990844829370

C. Di handap ieu tulisan, anu ku kuring dikirim ka grup Facebook

"The Rahayat Britania, Naon Aya di hareup?(Klipna dina basa Inggris):


Lalajo lalaki ieu mupus kabingungan ngeunaan masalah Israel-Gaza dina sababaraha menit. #HamasIsISIS #FreeGazaFromHamas

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/173721769063753

D. Di handap ieu tulisan, anu kuring dibagikeun dina grup Facebook

"Halaman Pertahanan Israel - diadegkeun ku Ari Fuld(Klipna dina basa Inggris):

Kalayan kayakinan, Douglas Murray ngajamin Israél yén éta ngagaduhan dukungan sabagéan ageung dunya beradab, negeskeun yén éta jauh tina nyalira. #HamasIsISIS #SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/1470904156825236

E. Di handap ieu tulisan, anu kuring bagikeun dina jaringan sosial "freetalk.app":

Tonton Tomi Lahren nyarioskeun ngeunaan unjuk rasa pro-Hamas di Amérika, naékna antisemitisme sareng kagagalan pikeun ngeureunkeun salah sahijina.#HamasIsISIS #TheWestIsNext #israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/7585956931421606 

F. Alamat e-mail abdi: 029547403@walla.co.il jeung: asb783a@gmail.com jeung: assaf197254@yahoo.co.il jeung: ass.benyamini@yandex.com jeung: 1972assaf@mailfence.com jeung: benyamini@vk.com jeung: assaffff@protonmail.com  

G. Di handap ieu pesen anu ditulis ku sutradara pilem Israel Tali Ohion dina jaringan sosial Facebook:

18m

Tali Ohion

6 poé

pikeun dokumenter anu anjeunna damel di taun-taun ayeuna "Bioskop Éster - ti White City ka generasi Netflix",

Pikeun milarian arsip pribadi, poto-poto suasana di Hamkin taun 1990-an dinten Jumaah sonten sareng umumna, ogé di Alun-alun Dizengoff awal taun 1980-an, barudak alun-alun, "freaks" anu biasa ngumpul di alun-alun. .

Mangga ngahubungan kami pribadi atawa ku telepon di 972-52-2846954

H. Di handap ieu tulisan, anu kuring dibagikeun dina grup Facebook

"Suka bungah: Yerusalem teh Key(Klipna dina basa Inggris):

Bari sketsa bisa ngagambar seuri, kabeneran surem jalma chanting ancaman pati jauh tina lucu. #HamasIsISIS #TheWestIsNext

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/2667883266695110

kasalapan. Di handap ieu e-mail anu kuring dikirim ka "Klinik pikeun Perwakilan Populasi Periferal" Universitas Ibrani di Yerusalem:

  1. Di handap ieu surat kuring ka "Klinik pikeun Perwakilan Populasi di Periphery" tina "Pusat Pendidikan Hukum Klinis" Universitas Ibrani di Yerusalem, ISRAEL:

Yahoo / dikirim

  • Assaf Benyamini
  •  
  • Ku:
  • assaf197254@yahoo.co.il
  • ka:
  • law_clinics@savion.huji.ac.il
  • Senén 25. Desember di 14:29
  • Salam ka "Klinik Ngawakilan Populasi di Periphery":
  • Sababaraha bulan ka tukang, anjeun nampi pamenta ti kuring dimana Biro Bantuan Hukum Kamentrian Kaadilan nolak pikeun nanganan éta, sareng ieu sanaos kanyataan yén kuring mangrupikeun jalma anu cacad sareng malarat.
  • Tina pesen e-mail anu dikirim ka kuring ku pengacara Michal Goren, kuring ngartos yén masalah éta bakal ditaliti ku anjeun.
  • Abdi nganuhunkeun upami anjeun tiasa ngapdet kuring dina hasil tés ieu, sareng upami masalah anu kuring bawa tiasa diolah salaku prinsip ku klinik.
  • Salam hormat,Assaf Benyamini.Nomer koropak 64226/23 - Benyamini Asaf [rujukan 66540639]Yahoo/Koropak Siyua Mishpati <siyuasecrej@justice.gov.il>ka:michal.goren@mail.huji.ac.ilnyalin:assaf197254@yahoo.co.ilMinggu 20 Agustus di 13:02Hello Michal,

  • Kuring neraskeun ka anjeun pamundut anu kami tampi ti Pak assaf benyamini, alamat email ieu. Dokumén anu napel diteruskeun kalayan idin na.Assaf ngahubungi kami pikeun bantuan hukum pikeun meunangkeun bantuan dasar ngaliwatan aplikasi/petisi ngeunaan perumahan umum. Tina naon anu dicarioskeun ku Assaf, sigana anjeunna sababaraha kali ngalamar ka Departemen Perumahan supados ningkatkeun hakna pikeun bantosan nyéwa sareng supados diakui layak pikeun perumahan umum, tapi unggal waktos anjeunna dijawab négatip. Nurutkeun manéhna, alesan utama pikeun ieu téh yén manéhna téh lajang jeung teu boga anak, hiji kanyataan anu discriminates ngalawan manéhna dibandingkeun pelamar séjén pikeun Departemen Perumahan, sanajan manéhna dina kaayaan médis sarta pribadi anu justifies narima bantuan.Hanjakalna, kusabab deposit kauangan kana kiridit pelamar, anjeunna henteu nyumponan kaayaan ambang ékonomi anu ditetepkeun ku hukum pikeun nampi perwakilan hukum atas nama bantuan hukum di Kementrian Kaadilan, sareng ku kituna kami henteu tiasa nampi aplikasi Assaf sareng nalungtik éta dina jerona.Nanging, kuring bakal ngahargaan pisan kana pamariksaan anjeun naha anjeun tiasa masihan bantosan anjeunna dina kerangka Pusat Pendidikan Hukum Klinis di Universitas Ibrani.kalayan syukur,Pangacara ngaleupaskeun KeshetBantuan Hukum Kacamatan Yerusalem~~~~Perhatikeun! Punten ulah ngabales email ieu!; Anjeun tiasa ngirim email kaJer-Siyua@justice.gov.il Salaku bagian tina jasa anu disayogikeun ka anjeun di Kamentrian Kaadilan, kami ngajak anjeun lebet kana halaman wéb Every Right di:https://go.kolz.org.il/g

  • Minggu, 20 Agustus di 16:40Hello Liron sareng Hello Assaf,

  • Kuring bakal pariksa naha kasusna cocog salaku prinsip pikeun klinik, sanaos éta masalah anu henteu gampang diserang.Abdi peryogi sakedik waktos pikeun ngulik kasus sareng ngabalikeun jawaban, sareng dina hal naon waé, upami masalah éta cocog pikeun perawatan urang, klinik moal tiasa ngamimitian nanganan kasus sateuacan awal semester (akhir Oktober) .Salam hormat,Ngajengkeun Michal GorenThe klinik pikeun HAM internasionalKlinik pikeun ngagambarkeun populasi di peripheryPuseur pikeun Atikan Hukum klinisfakultas HukumUniversitas Ibrani YerusalemTelepon: 972-2-5882569Fax: 972-2-5882544law_clinics@savion.huji.ac.ilwww.cle.huji.ac.ilNempo pesen aslina


J. Tumbu abdi:

  1. intruder.io - Intruder terus nyeken jaringan anjeun, ngamimitian scan kerentanan nalika ningali parobihan, jasa anu teu kahaja kakeunaan, atanapi ancaman anu ngembang.


  1. saluran harti

  1. Komunitas singa - silih bantosan sareng dukungan pikeun korban perkosaan ku teroris Hamas. Awéwé di Israél sareng di sakumna dunya gabung sareng bagikeun❗️

  1. "Alma" Puseur pikeun Ulikan ngeunaan Tantangan Kaamanan

  1. Markas Nasional Israél pikeun Perang Ékonomi ngalawan Terorisme

  1. outdoormilitary.com - Outdoor & Military mangrupikeun tujuan online anjeun pikeun sagala hal pakean sareng alat militer sareng luar. Pikeun setrés sareng kasalametan, sapertos tentara dump nganggo pakean sareng alat pertahanan baheula.

  1. Asosiasi Keren Shorsh- Dana pikeun pitulung saharita ka korban serangan dahsyat ku Hamas ka sipil Israél.