propozimi për transmetim

Atij që mund t'i interesojë.

Subjekti: një propozim për botim.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Unë shkruaj në blogun disability55.com - i ndërtuar në sistemin wordpress.org.

Blogu trajton çështje që lidhen me personat me aftësi të kufizuara dhe është një blog shumëgjuhësh në 67 gjuhë:Uzbeke, ukrainase,urdu,Azere, Shqip, Amarike, Anglisht, Estonisht, Armenisht, Bullgarisht, Boshnjakisht, Birmanisht, Bjellorusisht, Bengalisht, Baskisht, Gjeorgjian, Gjermanisht, Italisht, Indonezisht, Islandisht, Danisht, Hollandisht, Hungarisht, Hindi, Vietnamisht, Taxhikisht, Turqisht, Turkmenisht, Telugu, Tamilisht, Greqisht, Jidish, Japonisht, Letonisht, Lituanisht, Mongolisht, Malajisht, Maltez, Maqedonisht, Norvegjisht, Nepalisht, Suahili, Sinhalez, Kinezisht, Sllovenisht, Sllovakisht, Spanjisht, Serbisht, Hebraisht, Arabisht, Pashto, Polonisht, Portugeze, filipinase, Finlandisht, persiane, çeke, franceze, koreane, kazake, katalane, kirgize, kroate, rumune, ruse, suedeze dhe tajlandeze.

I sugjeroj kujtdo që zotëron një stacion televiziv, ose një kanal që transmeton përmbajtje në lidhje me personat me aftësi të kufizuara në ndonjë nga këto gjuhë të më kontaktojë dhe të më dërgojë kodin e kanalit - në mënyrë që të lejojë që kanali të transmetojë nga ime. blog.

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini.

post Scriptum. A. Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

B. Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në grupin në Facebook

"NDRYSHIM PËR AGJENDËN E GJERATIT MË TË RINJ (HON. Ozoroh O. Joseph aka Dino)":

Heshtja e Kryqit të Kuq është shurdhuese. Mbi 1,200 njerëz u vranë brutalisht më 7 tetor, mbi 7,700 u plagosën, mbi 230 njerëz mbahen peng dhe më shumë se 200 mijë njerëz janë zhvendosur nga shtëpitë e tyre. Nëse kjo nuk është një krizë humanitare - çfarë është? Kjo heshtje është e turpshme. Bashkohuni me thirrjen tonë drejtuar Kryqit të Kuq për të reaguar, për të dënuar sulmin e Hamasit ndaj Izraelit dhe për të mbështetur Izraelin! #QëndroniMeIzraelin #Hamasi e ripërcakton të keqen #BringThemHomeTani

#Izraeli do të fitojë terrorin

https://www.facebook.com/reel/7003302809705488

C. Më poshtë është mesazhi i postës elektronike që i dërgova "Union of Narrators në Izrael":

Letrat e mia drejtuar “Unionit të Transmetuesve në Izrael”.

sisaf benyamini

  •  

Nga:

assaf197254@yahoo.co.il

te:

ivoorg@ivo.org.il

E martë, 19 dhjetor në orën 13:30

Për: "Shoqata e Narratorëve në Izrael".

Tema: ndihmë në avokatinë izraelite.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Siç e dini, këto ditë (po i shkruaj këto fjalë të enjten, 14 dhjetor 2023) po zhvillohet një luftë midis Shtetit të Izraelit dhe organizatës terroriste Hamas.

Unë u bashkua me projektin "Information Commando" - për të shpjeguar pozicionin izraelit për audiencën botërore.

Dua të theksoj se pjesa dërrmuese e videove në "Information Commando" janë në anglisht.

Mendova se për të arritur një audiencë më të madhe globale, do të ishte e dobishme t'i dubloja videot në gjuhë të tjera, si: spanjisht, rusisht, portugalisht dhe më shumë.

Për një kohë kam bërë dublimin e videove duke përdorur faqe si heygen.com ose rask.ai - sajte përmes të cilave dublimi mund të bëhet duke përdorur një sistem të bazuar në inteligjencën artificiale. Pas kësaj publikova videot - me shpresën se kjo mund të ndihmonte propagandën izraelite.

Por ka ende një problem: unë jam një person që jetoj me të ardhura shumë të ulëta (ndihma e invaliditetit të Institutit Kombëtar të Sigurimeve) dhe nuk kam mundësi të vazhdoj të paguaj për përdorimin e këtyre softuerëve.A mendoni se ka një zgjidhje për një problem të tillë?Përshëndetjet më të mira,assaf benyamini.pas shkruar. 1) Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

2) Faqja ime e internetit:     https://disability55.com

D. Lidhjet e mia:

1)Projekti i Demencës

2)publitas.com - publikoni katalogët në internet. Frymëzimi për vizitorët. shesin më shumë

3)linktw.in - Hapni të gjitha lidhjet drejtpërdrejt në aplikacionet celulare me lidhje të thella

4)sendpulse.com - Përshpejtoni shitjet tuaja dhe rriteni biznesin tuaj në një platformë

5)Rrjeti social phileo.me

6)Rrjeti social i vërtetë social.com