Propozimi i produktit

Unë jam një qytetar izraelit dhe kam lindur në fund të vitit 1972. Në shumë raste kur porosis pajisje elektrike për shtëpinë time, kam një problem: Kur kam nevojë për ndihmë për ta sjellë produktin në vendin e duhur në shtëpinë time, veprim që nuk mund ta bëj vetë për shkak të aftësisë së kufizuar fizike, nuk ka asnjë mënyrë për të marrë ndihmën. Unë jetoj vetëm dhe nuk kam asnjë person tjetër për të ndihmuar, dhe nuk ka asnjë shoqatë, organizatë apo zyrë qeveritare në Shtetin e Izraelit që mund të ndihmojë në një rast të tillë.

Do të theksoja gjithashtu se kompanitë që prodhojnë ose transportojnë pajisje elektrike në Izrael refuzojnë fuqimisht të ndihmojnë - dhe madje edhe nëse u ofrojnë atyre pagesa për të. Sigurisht, në pothuajse të gjitha rastet kur arrij të gjej një kompani që është e gatshme të ndihmojë, Unë gjithmonë duhet të paguaj një çmim të tepruar për të qenë një klient i robëruar pa alternativa të mëtejshme.

Ky është rasti që nga koha e shkrimit, 9 shtator 2023 në Shtetin e Izraelit, Nuk e di se cila është situata në këtë fushë në vende ose rajone të botës.

Në çdo rast, Unë u bëj thirrje kompanive që prodhojnë ose transportojnë pajisje elektrike për t'u ofruar personave me aftësi të kufizuara shërbimin e instalimit ose sjelljes së produktit në një vend të veçantë në shtëpi dhe për të shmangur të gjithë realitetin Unë kam përshkruar këtu.

Përshëndetje më të mira,

assaf benyamini.

Post Scriptum. 1 ) Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

2 ) Uebfaqja ime: https://www.disability55.com/