proposal siaran

Dhumateng: ingkang badhe dipungatosaken.

Subyek: proposal kanggo publikasi.

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Aku nulis ing disability55.com blog - dibangun ing sistem wordpress.org.

Blog iki ngurusi masalah sing ana gandhengane karo wong cacat, lan minangka blog multibasa ing 67 basa:Uzbek, Ukrainia, Urdu, Azeri, Albania, Amharik, Inggris, Estonia, Armenia, Bulgaria, Bosnia, Burma, Belarusia, Bengali, Basque, Georgia, Jerman, Italia, Indonesia, Islandia, Denmark, Walanda, Hungaria, Hindi, Vietnam, Tajik, Turki, Turkmen, Telugu, Tamil, Yunani, Yiddish, Jepang, Latvia, Lithuania, Mongolia, Melayu, Malta, Makedonia, Norwegia, Nepali, Swahili, Sinhala, Cina, Slovenia, Slovak, Spanyol, Serbia, Ibrani, Arab, Pashto, Polandia, Portugis, Filipino, Finnish, Persia, Ceko, Prancis, Korea, Kazakh, Katalan, Kyrgyz, Kroasia, Romania, Rusia, Swedia lan Thai.

 

Aku menehi saran marang sapa wae sing duwe stasiun TV, utawa saluran sing nyiarake konten sing ana gandhengane karo wong sing ora duwe kabisan ing salah sawijining basa kasebut, hubungi kula lan ngirim kode saluran kasebut - supaya saluran kasebut bisa disiarkan saka sandi. blog.

salam taklim,

assaf benyamini .

 

 

post Scriptum. A. Nomer telpon: 972-58-6784040.

B. Ing ngisor iki kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook

"AGENDA GANTI GENERASI MUDA ( HON. Ozoroh O. Joseph alias Dino)":

 

Palang Merah meneng. Luwih saka 1,200 wong sing dipateni kanthi brutal tanggal 7 Oktober, 7,700+ sing tatu, luwih saka 230 wong sing disandera lan luwih saka 200K wong sing terlantar saka omahe. Yen iki dudu krisis kamanungsan - apa? Kasepen iki isin. Gabung karo telpon kita menyang Palang Merah kanggo nanggepi, ngukum serangan Hamas marang Israel, lan ndhukung Israel! #StandWithIsrael #HamasRedefinesEvil #BringThemHomeNow

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/7003302809705488

 

C. Ing ngisor iki pesen e-mail sing dakkirim menyang "Union of Narrators in Israel":

 

Surat-suratku kanggo "Kesatuan Narator ing Israel".

 

minangkasaf benyamini

         

Dening:

assaf197254@yahoo.co.il

kanggo:

ivoorg@ivo.org.il

Selasa, 19 Desember jam 13.30

Kanggo: "Asosiasi Narator ing Israel".

         

Topik: bantuan ing advokasi Israel.

         

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Kaya sing wis dingerteni, dina iki (aku nulis tembung iki ing Kamis, 14 Desember 2023) ana perang antarane Negara Israel lan organisasi teroris Hamas.

Aku gabung karo proyek "Komando Informasi" - kanggo nerangake posisi Israel menyang pamirsa donya.

         

Aku pengin nuduhake manawa mayoritas video ing "Komando Informasi" ana ing basa Inggris.

         

Aku mikir yen kanggo nggayuh pamirsa global sing luwih gedhe, bakal migunani kanggo nggawe video kasebut menyang basa tambahan, kayata: Spanyol, Rusia, Portugis lan liya-liyane.

         

Kanggo sawetara wektu, aku nggawe dubbing video nggunakake situs kaya heygen.com utawa rask.ai - situs sing bisa nggawe dubbing nggunakake sistem basis intelijen buatan. Sawise aku nerbitake video kasebut - kanthi pangarep-arep supaya bisa mbantu propaganda Israel.

Nanging isih ana masalah: Aku wong sing urip ing income kurang banget (tunjangan cacat saka National Insurance Institute) lan aku ora duwe kamungkinan kanggo terus mbayar kanggo nggunakake piranti lunak iki. Apa sampeyan mikir ana solusi kanggo masalah kuwi?Salam,assaf benyamini.post scriptum. 1) Nomer telponku: 972-58-6784040.         

2) Situs webku:https://disability55.com

D. Pranala kula:

 

1)Proyek Demensia

 

2)publitas.com - nerbitake katalog online. Inspirasi kanggo pengunjung. ngedol liyane

 

3)linktw.in - Bukak kabeh pranala langsung ing aplikasi seluler kanthi pranala jero

 

4)sendpulse.com - Nyepetake dodolan lan tuwuh bisnis ing siji platform

 

5)Jaringan sosial phileo.me

 

6)Bebener jaringan sosial social.com