proposal siaran

Kanggo anu ngagaduhan kapentingan.

Subjek: proposal pikeun publikasi.

Bapak/Ibu hormateun.

Kuring nulis dina disability55.com blog - diwangun dina sistem wordpress.org.

Blog ieu nguruskeun masalah anu aya hubunganana sareng jalma anu cacad, sareng mangrupikeun blog multibasa dina 67 basa:Uzbek, Ukrania,Basa Urdu,Azeri, Basa Albania, Amharik, Inggris, Éstonia, Arménia, Bulgaria, Bosnia, Burma, Belarusian, Bengali, Basque, Georgian, Jerman, Italia, Indonésia, Islandia, Denmark, Walanda, Hungaria, Hindi, Vietnam, Tajik, Turki, Turkmén, Telugu, Tamil, Yunani, Yiddish, Jepang, Latvia, Lituania, Mongolia, Malayu, Maltese, Makedonia, Norwegia, Nepali, Swahili, Sinhalese, Cina, Slovenia, Slovak, Spanyol, Serbia, Ibrani, Arab, Pashto, Polandia, Portugis, Filipino, Finlandia, Pérsia, Czech, Perancis, Korea, Kazakh, Catalan, Kyrgyz, Kroasia, Romania, Rusia, Swédia jeung Thailand.

Abdi nyarankeun ka saha waé anu gaduh stasiun TV, atanapi saluran anu nyiarkeun eusi anu aya hubunganana sareng jalma anu cacad dina salah sahiji basa ieu pikeun ngahubungi kuring sareng kirimkeun kodeu saluran éta - supados saluran tiasa disiarkeun ti kuring. blog.

Salam hormat,

assaf bényamini.

pos Scriptum. A. nomer telepon abdi: 972-58-6784040.

B. Di handap ieu tulisan, anu kuring bagikeun di grup Facebook

"AGENDA PERUBAHAN GENERASI MUDA ( HON. Ozoroh O. Joseph alias Dino)":

Jempé Palang Merah matak pireu. Langkung ti 1,200 urang dibunuh sacara brutal dina 7 Oktober, 7,700+ anu luka, langkung ti 230 urang disandera sareng langkung ti 200K jalma lunta ti bumina. Upami ieu sanés krisis kamanusaan - naon? tiiseun ieu éra. Miluan panggero urang ka Palang Merah pikeun ngaréaksikeun, ngahukum serangan Hamas ka Israél, sareng ngadukung Israél! #StandWithIsrael #HamasRedefinesEvil #BringThemHomeAyeuna

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/7003302809705488

C. Di handap ieu pesen e-mail kuring dikirim ka "Union Narrators di Israel":

Surat abdi ka "Union Narrators di Israel".

salakusaf benyamini

  •  

Ku:

assaf197254@yahoo.co.il

ka:

ivoorg@ivo.org.il

Salasa 19. Desember di 13:30

Pikeun: "Asosiasi Narator di Israel".

Topik: bantosan dina advokasi Israél.

Bapak/Ibu hormateun.

Sakumaha anjeun terang, dinten ieu (kuring nyerat kecap-kecap ieu dina dinten Kemis, 14 Désémber 2023) aya perang antara Nagara Israél sareng organisasi téroris Hamas.

Kuring ngagabung proyék "Informasi Commando" - guna ngajelaskeun posisi Israél ka panongton dunya.

Abdi hoyong nunjukkeun yén seuseueurna pidéo dina "Komando Inpormasi" aya dina basa Inggris.

Kuring ngira yén pikeun ngahontal panongton global anu langkung ageung, éta bakal mangpaat pikeun ngadub pidéo kana basa tambahan, sapertos: Spanyol, Rusia, Portugis sareng seueur deui.

Sakedapan kuring ngalakukeun dubbing tina pidéo nganggo situs sapertos heygen.com atanapi rask.ai - situs dimana dubbing tiasa dilakukeun nganggo sistem berbasis kecerdasan buatan. Sanggeus éta kuring diterbitkeun video - dina harepan yén ieu bisa mantuan propaganda Israél.

Tapi masih aya masalah: Kami jalma anu hirup dina panghasilan pisan low (sangu cacad tina Institute asuransi Nasional) sarta kuring teu boga kamungkinan neruskeun mayar pamakéan software ieu.Naha anjeun pikir aya solusi pikeun masalah sapertos kitu?Salam hormat,Assaf Benyamini.sanggeus ditulis. 1) Nomer telepon kuring: 972-58-6784040.

2) Situs web abdi:   https://disability55.com

D. Tumbu abdi:

1)Proyék pikun

2)publitas.com - nyebarkeun katalog online. Inspirasi pikeun sémah. ngajual leuwih

3)linktw.in - Buka sadaya tautan langsung dina aplikasi sélulér sareng tautan jero

4)sendpulse.com - Ngagancangkeun penjualan anjeun sareng tumuwuh bisnis anjeun dina hiji platform

5)Jaringan sosial phileo.me

6)Kabeneran jaringan sosial social.com