Projekti i Influencers

Atij që mund t'i interesojë.

Subjekti: Ndihmë nga ndikuesit.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Në vitin 2007 u bashkua me luftën e invalidëve në Izrael. Që nga 10 korriku 2018, këtë po e bëj si pjesë e lëvizjes “Nitgaber” – personat me aftësi të kufizuara transparente ku u bashkova.

Siç e dimë, njerëzit që përpiqen të promovojnë gjëra të ndryshme në internet si produkte, faqe interneti që zotërojnë dhe në shumë raste edhe beteja sociale të llojeve të ndryshme, ndonjëherë ndihmohen nga influencuesit e rrjetit - njerëz të famshëm (të ashtuquajturit "të famshëm") që promovojnë idetë e tyre për një tarifë jashtëzakonisht të lartë.

Pyetja ime për ju është: A njihni një model ekonomik, me ndihmën e të cilit edhe njerëz si unë, që jetojnë me të ardhura të ulëta, mund të integrohen në një format të tillë?

Përshëndetjet më të mira,

Assaf Benyamini.

Subjekti:: mjete teknologjike.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Që nga viti 2007, unë kam marrë pjesë në luftën e invalidëve në Izrael - një luftë që, siç e dini, është mbuluar gjerësisht edhe në media.

Një nga mjetet me të cilat ne përpiqemi të promovojmë luftën është përmes mjeteve të ndryshme teknologjike: shkrimi në rrjetet sociale, hapja e faqeve të internetit dhe përpjekjet për t'i promovuar dhe përmirësuar ato, menaxhimi i komuniteteve virtuale etj.

Pyetja ime në këtë drejtim është: A mund të ofrojë kompania ose organizata juaj mjete teknologjike që mund të na ndihmojnë në luftën tonë? Dhe nëse po - në cilat fusha dhe si?

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini,

Rruga 115 Kosta Rika,

Hyrja A-banesa 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalemi,

ISRAEL, kodi postar: 9662592.

Numrat e telefonit: në një shtëpi sekrete për shkak të ngacmimeve dhe një ankesë në policinë izraelite që nuk u trajtua.

Celular-058-6784040. Faks-077-2700076.

A. Numri im i ID: 029547403.

B. Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në grupin në Facebook

"Festa e çajit në Kaliforni(Klipi është në anglisht):


Dëgjoni Melanie Phillips duke folur për qëllimet e vërteta të Hamasit dhe Autoritetit Palestinez. #Izrael #Gaza #HamasISIS #Gaza e LirëNgaHamasi #Përhap të Vërtetën

#Izraeli do të fitojë terrorin

https://www.facebook.com/reel/1031990844829370

C. Më poshtë është postimi, të cilin ia dërgova grupit në Facebook

"Britania e Popullit, çfarë ka përpara?(Klipi është në anglisht):


Shikoni këtë djalë të qartësojë çdo konfuzion në lidhje me problemin Izrael-Gaza në pak minuta. #HamasISIS #Gaza e LirëNgaHamasi

#Izraeli do të fitojë terrorin

https://www.facebook.com/reel/173721769063753

D. Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në grupin në Facebook

"Faqja e Mbrojtjes së Izraelit - Themeluar nga Ari Fuld(Klipi është në anglisht):

Me bindje, Douglas Murray e siguron Izraelin se ka mbështetjen e shumicës dërrmuese të botës së qytetëruar, duke pohuar se ai qëndron larg të qenit i vetëm. #HamasISIS #Përhap të Vërtetën

#Izraeli do të fitojë terrorin

https://www.facebook.com/reel/1470904156825236

E. Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në rrjetin social "freetalk.app":

Shikoni Tomi Lahren duke folur për mitingjet pro-Hamasit në Amerikë, antisemitizmin në rritje dhe dështimin për të ndalur asnjërin prej tyre.#HamasISIS #Perëndimi ËshtëTjetër #Izraeli do të fitojë terrorin

https://www.facebook.com/reel/7585956931421606 

F. Adresat e mia të postës elektronike:029547403@walla.co.il dhe:asb783a@gmail.com dhe:assaf197254@yahoo.co.il dhe:ass.benyamini@yandex.com dhe:1972assaf@mailfence.com dhe:benyamini@vk.com dhe:assaffff@protonmail.com  

G. Më poshtë është mesazhi i shkruar nga regjisori izraelit Tali Ohion në rrjetin social Facebook:

18 m

Tali Ohion

6 ditë

për një dokumentar për të cilin ka punuar vitet e fundit "Ester Cinema - nga qyteti i bardhë në brezin e Netflix",

Në kërkim të arkivave personale, fotove të atmosferës në Hamkin të viteve 1990 të premteve pasdite dhe në përgjithësi, si dhe të sheshit Dizengoff në fillim të viteve 1980, fëmijët e sheshit, "freaks" që mblidheshin në shesh. .

Ju lutemi na kontaktoni privatisht ose me telefon në 972-52-2846954

H. Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në grupin në Facebook

"Rrëmbimi: Jeruzalemi është çelësi(Klipi është në anglisht):

Ndërsa skica mund të tërheqë një të qeshur, e vërteta e zymtë e njerëzve që këndojnë kërcënime me vdekje nuk është aspak argëtuese. #HamasISIS #Perëndimi ËshtëTjetër

#Izraeli do të fitojë terrorin

https://www.facebook.com/reel/2667883266695110

i nënti. Më poshtë është e-maili që i dërgova "Klinikës për Përfaqësimin e Popullsisë Periferike" të Universitetit Hebraik në Jerusalem:

 1. Më poshtë është letra ime drejtuar "Klinikës për Përfaqësimin e Popullsisë në Periferi" të "Qendrës për Edukimin Ligjor Klinik" të Universitetit Hebraik në Jerusalem, IZRAEL:

Yahoo/dërguar

 • Assaf Benyamini
 •  
 • Nga:
 • assaf197254@yahoo.co.il
 • te:
 • law_clinics@savion.huji.ac.il
 • E hënë, 25 dhjetor ora 14:29
 • Përshëndetje për “Klinikën për Përfaqësimin e Popullsisë në Periferi”:
 • Pak muaj më parë ju morët një kërkesë nga unë, në të cilën Byroja e Ndihmës Juridike e Ministrisë së Drejtësisë refuzoi ta trajtonte dhe kjo pavarësisht se unë jam një person me aftësi të kufizuara dhe në nevojë.
 • Nga mesazhi i postës elektronike që më dërgoi avokati Michal Goren, kuptova se çështja do të shqyrtohet nga ju.
 • Do të isha mirënjohës nëse mund të më përditësoni për rezultatet e këtij testi, dhe nëse çështja që ngrita mund të trajtohej si një çështje parimore nga klinika.
 • Përshëndetjet më të mira,Assaf Benyamini.Numri i dosjes 64226/23 - Benyamini Asaf [referenca 66540639]Yahoo/Inbox Siyua Mishpati <siyuasecrej@justice.gov.il>te:michal.goren@mail.huji.ac.ilkopje:assaf197254@yahoo.co.ilE diel, 20 gusht ora 13:02Përshëndetje Mihal,

 • Po ju përcjell një kërkesë që morëm nga z. assaf benyamini, adresën e këtij emaili. Dokumentet e bashkangjitura përcillen me lejen e tij.Assaf na kontaktoi për ndihmë ligjore në mënyrë që të merrte ndihmë bazë përmes një aplikacioni/peticioni në lidhje me banesat publike. Nga sa më tha Assaf, rezulton se ai ka aplikuar shumë herë në Ministrinë e Strehimit për të rritur të drejtën e tij për ndihmë me qira dhe për t'u njohur si i përshtatshëm për banim publik, por çdo herë i është përgjigjur negativisht. Sipas tij, arsyeja kryesore për këtë është se ai është beqar pa fëmijë, fakt që e diskriminon në krahasim me aplikantët e tjerë në Ministrinë e Strehimit, edhe pse është në gjendje mjekësore dhe personale që justifikon marrjen e ndihmës.Fatkeqësisht, për shkak të një depozite financiare në kredi të aplikantit, ai nuk i plotëson kushtet e pragut ekonomik të përcaktuara me ligj për të marrë përfaqësim ligjor në emër të ndihmës juridike në Ministrinë e Drejtësisë, dhe për këtë arsye ne nuk mundëm ta pranonim kërkesën e Assaf dhe ta shqyrtonim atë në thellesi.Megjithatë, do ta vlerësoja shumë nëse kontrolloni nëse mund t'i jepni ndihmë në kuadër të Qendrës për Edukimin Ligjor Klinik në Universitetin Hebraik.me mirënjohje,Lawyer Liron KeshetNdihma Juridike Rrethi i Jerusalemit~~~~Kini kujdes! Ju lutemi mos iu përgjigjni këtij emaili!; Mund të dërgoni një email tekJer-Siyua@justice.gov.il Si pjesë e shërbimit që ju ofrohet në Ministrinë e Drejtësisë, ju ftojmë të hyni në faqen e internetit Every Right në adresën:https://go.kolz.org.il/g

 • Të dielën, 20 gusht në orën 16:40Përshëndetje Liron dhe përshëndetje Assaf,

 • Unë do të kontrolloj nëse rasti është i përshtatshëm parimisht për klinikën, edhe pse është një çështje që nuk është e lehtë të sulmohet.Më duhet pak kohë për të studiuar rastin dhe për të kthyer një përgjigje, dhe në çdo rast, nëse çështja është e përshtatshme për trajtimin tonë, klinika nuk do të mund të fillojë trajtimin e rastit para fillimit të semestrit (fundi i tetorit) .Përshëndetjet më të mira,Avokati Michal GorenKlinika për të drejtat ndërkombëtare të njeriutKlinika për përfaqësimin e popullatave në periferiQendra për Edukim Ligjor Klinikfakulteti i DrejtësisëUniversiteti Hebraik i JeruzalemitTelefoni: 972-2-5882569Faks: 972-2-5882544law_clinics@savion.huji.ac.ilwww.cle.huji.ac.ilShiko mesazhin origjinal


J. Lidhjet e mia:

 1. intruder.io - Intruder skanon vazhdimisht rrjetin tuaj, duke filluar skanimet e cenueshmërisë kur sheh një ndryshim, një shërbim të ekspozuar pa dashje ose një kërcënim në zhvillim.


 1. kanali i kuptimit

 1. Komuniteti i luaneshave - ndihmë dhe mbështetje reciproke për viktimat e përdhunimit nga terroristët e Hamasit. Gratë në Izrael dhe në mbarë botën bashkohen dhe ndajnë❗️

 1. Qendra për Studimin e Sfidave të Sigurisë "Alma".

 1. Shtabi Kombëtar i Izraelit për Luftën Ekonomike kundër Terrorizmit

 1. outdoormilitary.com - Outdoor & Military është destinacioni juaj në internet për të gjitha veshjet dhe pajisjet e jashtme dhe ushtarake. Për stres dhe mbijetesë, ashtu si me deponinë e ushtrisë me veshje dhe pajisje të mëparshme mbrojtëse.

 1. Shoqata Keren Shorsh- Fondi për ndihmë të menjëhershme për viktimat e sulmit të tmerrshëm nga Hamasi ndaj civilëve izraelitë.