Предлог производ

Јас сум израелски граѓанин и сум роден кон крајот на 1972 година. Во многу случаи кога нарачувам електрични уреди за мојот дом, имам проблем: Кога ми треба помош да го доведам производот на вистинското место во мојот дом, акција што не можам да ја направам самостојно заради мојата физичка попреченост, нема начин да ја добијам помошта. Liveивеам сам и немам друго лице да помогнам и нема здружение, организација или владина канцеларија во државата Израел што може да помогне во таков случај.

Исто така, би истакнал дека компаниите кои произведуваат или транспортираат електрични уреди во Израел силно одбиваат да помогнат - па дури и ако им понудат плаќање за тоа. Се разбира, во скоро сите случаи кога успевам да најдам компанија која е подготвена да помогне, Секогаш морам да платам огромна цена за да бидам заробеник клиент без дополнителни алтернативи.

Ова е случај од времето на пишување, 9.09.2023 година во државата Израел, Не знам каква е ситуацијата во оваа област во земји или региони во светот.

Во секој случај, Ги повикувам компаниите кои произведуваат или транспортираат електрични уреди да им понудат на лицата со инвалидитет услугата за инсталирање или доведување на производот на одредено место во домот и да ја избегнат целата реалност Јас опишав овде.

Најдобри почит,

асаф бењамини.

Пост Скрипум. 1) Мојот телефонски број: 972-58-6784040.

2) Моја веб-страница: https://www.disability55.com/