Понуда за слушање и гледање

Водам блог наречен „Информации за лицата со попреченост“.

Во мојот блог меѓу другото нудам:

1) Врска до околу 51101 радио канали, на многу јазици, од многу места во светот кои се занимаваат со многу и различни области на интерес.

2) Врска за гледање вонредни вести на британската радиодифузна мрежа BBC.

И сето тоа без ограничување и бесплатно.

Со почит,

асаф бенјамини.

Пост Скриптум. 1) Врска до радио каналите до кои може да се дојде преку мојот блог:

 https://www.disability55.com/radio-channels-online/

 

2) Линк до ударни вести од британската радиодифузна мрежа БиБиСи што може да се види од мојот блог:

 

https://www.disability55.com/news-channels/