Помош од инфлуенсери

До:

Предмет: Помош од инфлуенсери.

Почитувани госпоѓи/Господа.

Во 2007 година се приклучив на борбата на инвалидите во Израел. Од 10 јули 2018 година, ова го правам како дел од проѕирното движење за инвалиди „Нитгабер“ на кое се приклучив.

Како што знаеме, на луѓето кои се обидуваат да промовираат разни работи на Интернет, како што се производи, веб-локации што ги поседуваат и во многу случаи, социјални борби од различни видови понекогаш им помагаат мрежни влијателни лица - познати луѓе (т.н. „славни личности“) кои промовираат нивните идеи за исклучително висока такса.

Моето прашање до вас е: Дали знаете некој економски модел, со помош на кој дури и луѓе како мене, кои живеат со ниски примања, можат да се интегрираат во таков формат?

Поздрав,

асаф бенјамини,

Улица Костарика 115,

Влез А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Ерусалим,

ИЗРАЕЛ, поштенски број: 9662592.

моите телефонски броеви: дома-972-2-6427757. Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Скриптум. 1) Мој матичен број: 029547403.

2) И имам уште едно прашање: Дали знаете некои социјални мрежи кои се вклучени во „посредување“ помеѓу луѓето кои водат социјални борби и влијателите на кои сакаат да им помогнат?

3) Моја веб-страница: https://www.disability55.com/

4) Ќе напоменам дека сум личност што зборува хебрејски. Моето познавање на странски јазици е исклучително слабо - а освен англискиот на средно до ниско ниво и францускиот на многу ниско ниво, немам познавање од оваа област.

За да го напишам ова писмо користев професионална преведувачка компанија.