Perlakuan karusuhan perhatian deficit hyperactivity

ADHD jeung ubar na versus métode alternatif, tanpa ubar jiwa

19 Désémber

07:21

2008

Ray Pam

upload in progress, 0

 

 

Tulisan ieu bakal ngabantosan jalma mutuskeun naha murangkalih / déwasa anu ngagaduhan Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kedah dirawat kalayan pangobatan jiwa atanapi holistik / gizi / médis (henteu aya pangobatan jiwa).

Anu disebut "ADHD" (gangguan hiperaktivitas defisit perhatian) digolongkeun sareng dinyatakeun aya dina 1987 ku American Psychiatric Association (APA).


Dasarna, ADHD nujul kana jalma kalawan perhatian, kabiasaan jeung masalah diajar. Masalah sapertos kitu, tangtosna, parantos aya ti jaman baheula! Perlakuan tipe ieu masalah ku cara psikiatri, kaasup resép pangobatan berpotensi pisan-resiko tinggi (sapertos Ritalin, Adderall, Concerta, jsb)

Métode alternatif pikeun ngubaran jalma anu ngagaduhan masalah perhatian, paripolah sareng diajar (ADHD) nyaéta holistik / gizi / médis, tanpa nganggo obat jiwa.

Dumasar kana hasil panalungtikan anu ku kuring dilakukeun, aya polemik, (kontrovérsi jeung argumentasi), di jero pasar umum kumaha cara nyokotna, boh: 1) cara psikiatri jeung obatna atawa: 2) cara holistik/nutrisi/medis, tanpa pamakéan ubar jiwa.

Dina ahir poé, pikeun datang ka kacindekan rasional ngeunaan masalah ieu, (sakumaha dina kaayaan naon baé dina kahirupan), Anjeun kudu ningali statistik ka assess kursus pangalusna pikeun nyokot tindakan - boh rencana perlakuan 1) atawa 2) di luhur. Penilaian ieu bakal kalebet: 1) épék anu diciptakeun ku konsumsi obat-obatan jiwa, diresepkeun pikeun perhatian, kabiasaan sareng masalah diajar, atanapi anu sami ('ADHD'). Sareng ogé: 2) épék anu diciptakeun ku metode pengobatan alternatif, (holistik / gizi / médis), tanpa nganggo obat jiwa.

Kacindekan kuring tina statistik anu dititénan, (anu sumping saatos panalungtikan intensif dilaksanakeun), nyaéta kieu:

1) Tanpa ragu, ngonsumsi obat jiwa mangrupikeun 'hit or miss' atanapi 'shot in the dark'. Obat-obatan ieu (Ritalin, Adderall, Concerta sareng anu sanésna) - sanaos sakapeung masihan rasa 'fakta', gaduh résiko épék négatip (jangka pondok atanapi panjang).

Janten jinis perlakuan ieu mangrupikeun metode anu aman sareng 'adil alungan'?

vs:

2) Holistik / gizi / ubar - (sakumaha dijelaskeun dina buku Dr Mary Ann Blok urang 'No More ADHD', sarta sarupa ku loba Drs sarupa lianna di sakuliah dunya). Métode ieu kalebet milarian sumber masalah, sareng ngubaranana sasuai (tanpa nganggo obat jiwa, tangtosna). Operasi ieu mangrupikeun metodologi anu kirang invasif, tanpa aya 'berpotensi resiko tinggi'.

Naha jenis ieu métode perlakuan nyadiakeun kaamanan sakabéh jeung aranjeunna bets adil?

Hasil tina 1) di luhur -- kalawan statistik kateupastian ngeunaan hasilna, (dumasar kana sangsara anu geus lumangsung sarta terus lumangsung), ieu mangrupa judi adil jeung mawa potensi sangsara-resiko tinggi!

Hasil tina 2) di luhur -- kalayan statistik kasuksésan anu saé sareng terus-terusan tina jinis perlakuan ieu, ieu mangrupikeun taruhan anu adil sareng aman!

Kacindekan: tindakan ngelek obat jiwa tiasa bahaya!

Peta locating a pohara alus holistik / gizi / dokter médis, (anu ngalakukeun lampah suksés sarupa Dr. Mary Ann Blok), anu boga laju kasuksésan tinggi kaliwat dina ngubaran penderita kalayan perhatian, kabiasaan, learning atawa masalah sarupa ( tanpa ngagunakeun obat psikiatri) Ieu jalan pikeun buka!

Rekomendasi kuring: Saha waé anu ngagaduhan perhatian, paripolah atanapi masalah diajar, ngalakukeun panalungtikan anu dipikabutuh pikeun ngahontal kacindekan rasional sorangan ngeunaan tindakan anu kedah dilakukeun pikeun ngarawat masalah.

Alternatipna, lamun batur geus nyokot nginum obat jiwa keur masalah ieu atawa sarupa, abdi nyarankeun yén maranéhna, atawa batur atas nama maranéhanana, ngalakukeun panalungtikan anyar atawa tambahan sarta datang ka kacindekan rasional ngeunaan kursus Peta nyandak.

Anjeun kedah tiasa nampi statistik anu cekap tina panalungtikan internét.

Saé

Artikel "ditandaan" salaku: 

A. Ieu mangrupikeun ide aplikasi anu kuring pikirkeun:

Hiji aplikasi disebut "Ngaran Dunya".

Dina aplikasi ieu, jalma bakal tiasa nyerat namina dina sistem tulisan anu tangtu - sareng bakal tiasa ningali kumaha nami anu sami bakal ditulis dina sistem tulisan anu sanés.

Salaku conto: nami kuring, "Assaf" anu kuring nyerat dina hurup Ibrani, bakal masihan hasil dina sistem:

1) "assaf" - dina hurup Latin

2) "阿薩夫" -dina tulisan Cina.

3) "ассаф" - dina hurup Sirilik

4)"عساف"- dina hurup Arab

5)"อัสซาฟ"- ditulis dina basa Thailand (Thailand)

sareng seueur deui.

Tétéla aplikasi sapertos kitu teu perlu: Barina ogé, aya loba penerjemah otomatis dina net. Nanging, masih aya masalah anu tiasa direngsekeun ku aplikasi sapertos kitu: dina penerjemah otomatis, sering nami jalma atanapi nami sanés anu henteu gaduh eusi tangible anu béda-béda henteu dikenal ku panarjamah otomatis - janten, nalika ngetik nami dina a sistem skrip tangtu, dina kalolobaan kasus moal mungkin pikeun nampa hasil tina transkripsi fonétik dina sistem aksara basa jeung tipe Aksara séjén.

B. Di handap ieu surat anu ku kuring dikirimkeun ka dokter kulawarga kuring

(Kuring ngirim surat ieu ka: Dr. Brandon Stewart,

"Layanan Kaséhatan Clalit" - klinik "Hatayelet",

6 Jalan Daniel Yanovsky,

Yerusalem,

ISRAEL, Kodeu Pos: 9338601.):

19 Nopémber 2023

Salam ka Dr. Brandon Stewart:

Subjek: Waleran anjeun kana pamundut abdi ti Polda.

Kalayan hormat .

Sabalikna sareng klaim anjeun, ieu sanés "surat panjang" - éta surat pondok ngan ukur hiji halaman - sareng teu aya alesan pikeun ngahindarkeun patarosan sapertos kitu.

Teguran tina jinis ieu nyababkeun atmosfir murky ka tim perawatan sareng dina pamanggih kuring mangrupikeun ekspresi condescension parah ti tim médis atanapi profésional di lapangan ka pasienna.

Saatos kuring nampi jawaban sapertos kitu, henteu masalah pisan naon anu disarioskeun ka kuring dina rapat sorangan - anggota staf médis, atanapi saleresna sadayana sistem anu kalakuan kitu ka pasien moal pernah nampi kapercayaan.

Aya (jeung bakal terus jadi) hiji assessment pangaweruh profésional anjeun salaku dokter. Tapi sagampil bakal aya kakurangan pangajén sareng ogé kurangna kapercayaan kana niat leres para staf médis.

Ieu.

Dr Friedman 6 Nopémber 2023

ditutup

Rincian rujukan

Tanggapan pasien kana surat panjang anu dikirimkeun salaku bagian tina improvisasi, Peace of Assaf. Abdi ngarepkeun anjeun damang. Abdi nampi serat anjeun. Kanggo inpormasi anjeun, improvisasi dimaksudkeun pikeun konfirmasi panyakit, resep atanapi hiji patarosan pondok. Dokter henteu gaduh waktos salaku bagian tina improvisasi pikeun ngarujuk kana bahan anu leres-leres cocog pikeun kunjungan ka klinik atanapi ngalangkungan telepon. Waktos ieu anjeun bakal nampi jawaban kana sadaya patarosan anjeun. Dina mangsa nu bakal datang aya dua pilihan a. Hiji patarosan improvisasi pondok b. Jieun pasini rutin sareng dokter. ************************************* Di handap ieu waleran kana patarosan anjeun 1. Hasil tina pemetaan sumping kaluar "wates" - Ieu ngandung harti yén aya bisa jadi masalah minimal dina salah sahiji "kirang penting" arteri di tukang - eta jelas keur kuring yén ieu téh lain hal bahaya ayeuna, sarta teu serius. Kuring nganjurkeun nyieun pasini pikeun balik deui ka cardiologist pikeun meunangkeun interpretasi tertib ti spesialis.

2. Kuring teu percaya pusing téh patali jeung pemetaan ieu kahariwang patali perang. Fenomena ieu umum diantara seueur jalma anyar-anyar ieu, sareng terakhir waktos urang tepang, kuring kagum ku kahariwang anjeun.

3. Kuring nyarankeun yén anjeun meunang shot flu unggal taun, kaasup taun ieu.

4. Henteu aya hubungan antara vaksin flu sareng anu ngalawan korona. Upami teu aya efek samping anu parah pisan tina vaksin korona sateuacana, kuring nyarankeun anjeun kéngingkeun vaksin anu kalima. Anjeun kedah koordinat dina *2700 Sadayana - sareng punten pasini upami anjeun gaduh langkung ti hiji patarosan.

Salam hormat,

assaf bényamini.

Sareng di handap ieu patarosan anu kuring naroskeun ka dokter - nyusul aranjeunna kuring nampi ti anjeunna kecap-kecap teguran di luhur:

28 Séptémber 2023

Salam ka klinik promenade:

Subjek: requests ka klinik.

Bapak/Ibu anu dihormat.

Kuring keur dirawat di klinik anjeun ku dokter kulawarga Dr Brandon Stewart.

Abdi hoyong nyuhunkeun ti klinik:

1) Abdi hoyong ngapdet resép pikeun pangobatan biasa abdi:

TEGRETOL CR

SEROQUEL

EFEKOR

Abdi henteu peryogi katerangan ngeunaan masalah ieu - ieu mangrupikeun obat-obatan anu kuring rutin nginum salami mangtaun-taun.

Kuring ngirim anjeun pamundut ieu ku fax saprak sistem ramatloka "Clalit Online" teu ngidinan kuring pikeun ngirimkeun pamundut ngaliwatan aranjeunna.

2) Sareng patarosan ka dokter:

Naha kuring, atanapi disarankeun pikeun nyandak vaksin flu? Sareng kuring nguping yén aya ogé vaksin ngalawan galur anyar virus korona. Naha kuring ogé kedah nampi vaksin ieu?

Dina naon waé, upami leres nampi vaksin ieu disarankeun pikeun kuring, kuring bakal resep terang naon prosedur anu dipikabutuh pikeun ieu.

Salam hormat,

Asaf Binyamini mangrupikeun pasien di klinik éta.

sanggeus ditulis. 1) Nomer KTP abdi: 029547403.

2) Nomer telepon abdi: 972-58-6784040.

3) Anjeun tiasa ngirim kuring sertipikat sareng/atawa rekomendasi ka alamat e-mail kuring:

assaf197254@yahoo.co.il

Atawa ka nomer fax kuring: 972-77-2700076.

C. Di handap ieu aya tulisan anu kuring bagikeun dina jaringan sosial Facebook:

1) Hiji lalaki jalan-jalan dina usum tiris nganggo jaket anu aya tulisan kasar anu ngahukum dirina.

Jalma-jalma nu ngaliwat teu ngarti kana maksud ieu, péngkolan ka manéhna jeung nanya ka manéhna lamun teu ngaganggu manéhna leumpang sabudeureun jeung pakean nu aya tulisan kasar sapertos kitu.

Lalaki teu ngarti naon masalahna jeung balesan: "Naon anu kuring paduli naon anu ditulis dina jas. Hal utama anu ngajaga kuring haneut."

2)Anatush Cassirer ngarasa ambek

3 poé·

ngajempolan!! Edit: Ieu nona halusinasi. Adva Avneri.

Nu boga apartemen pasangan nu dibunuh nungtut ti kolotna

Mayar pikeun Oktober terus mayar dugi lapak anyar kapanggih

Sabab rajapati lain alesan pikeun megatkeun kontrak!!

Ngan ngajempolan ku jahat jeung geuleuh

Kuring henteu terang saha awéwé ieu tapi kuring yakin anjeun bakal ngabantosan kuring mendakan anjeunna sareng nyarioskeun naon anu urang pikirkeun ngeunaan anjeunna.

3)Eli Zemach

2 poé

 

Adva Avneri, psikoterapis, ahli terapi audit (Tel Aviv Herzliya)

Panginten éta bakal muncul dina panéangan Google nalika anjeun milarian panyawat sareng ku kasalahan anjeun henteu mendakan saurang anu disangka henteu nyerah cek ti jalma anu dibunuh dinten saatos anjeunna dibunuh dina pembantaian. Anjeunna ogé mastikeun yén sadaya pangmayaran cai sareng listrik dibayar sareng diurutkeun, supados anjeun henteu kaleungitan sababaraha ratus shekel. Sarta tangtu kulawarga kaliru ngumpulkeun barang ditinggalkeun salaku souvenir, maranéhanana meureun ogé nyokot peeler jeung papan motong jeung hal anu penting pikeun manéhna ménta maranéhanana balik.

Sarta ogé ngajelaskeun ka kulawarga yén aya syarat pikeun megatkeun kontrak (katingalina rajapati teu salah sahijina).

Aya ogé anu.

Poto ti Facebook anu anjeunna dipasang.

Joseph Haddad  Hanoch Daum  Avri Gilad   Amit Segal 

Hen Assor   Maoz Tsur

4) Diumumkeun dina warta yén sistem pertahanan udara pasukan pertahanan ISRAEL (Iron Dome) salah ngaidentipikasi manuk migrasi salaku pesawat musuhan sareng nyegat aranjeunna.

Naha némbak manuk? éta henteu rugi?

5) Dina pemilu kamari kuring teu indit milih. Kuring ngadéngé yén di Yunani, jalma anu teu milih dina pamilu buka panjara pikeun sataun.

Aya omongan ngeunaan gempa kuat di Israél - urang teu nyaho iraha (meureun dina sababaraha menit - Kuring miharep yén kuring sahenteuna bakal boga waktu pikeun nulis pos saméméh gempa dimimitian).

Upami sadaya padumukan di nagara éta ancur, tempat anu pangdeukeutna pikeun kabur nyaéta bagian Yunani Siprus - atanapi Yunani sorangan (anu anjeun terang, dua nagara anu misah).

Sarta saprak salila Hanukkah kami (Yahudi) ngéléhkeun Yunani - teu sabalikna, nu hartina lamun kuring diuk di panjara di Yunani pikeun henteu voting aya dina pamilihan kuring bakal diuk di nu poek - tanpa cahaya.

Nya, kuring bakal ngamimitian nyiapkeun:

1. Abdi badé milarian guru Yunani - supados abdi tiasa ngobrol sareng komunikasi sareng tahanan sanés sareng sareng penjaga anu bakal nangtukeun kaayaan panjara abdi.

2. Kuring bakal ngamimitian latihan diuk di nu poek.

3. Kuring bakal ngamimitian latihan ngojay - kalawan anggapan yén sanggeus musibah, nalika loba Israél bakal rék balik deui ka Israél jeung nalika istilah panjara kuring di panjara Yunani datang ka tungtung, abdi moal bisa manggihan hiber atawa kapal anu kuring tiasa uih deui ka ISRAEL kusabab masalah birokrasi - sareng uih deui ku ngojay di cai Laut Tengah bakal hijina solusi pikeun kuring.

6) Ka: "Yad Sarah".

Kuring ngirim pesen ayeuna ka Paguyuban Yad Sarah.

Abdi hoyong terang kumaha masalahna tiasa direngsekeun.

Salam hormat,

assaf bényamini.

20 Nopémber 2023

Salam kanggo perkumpulan "Yad Sarah":

Subjek: Surat abdi ka anjeun.

Bapak/Ibu anu dihormat.

Paménta darurat dikirim ku kuring ngalangkungan halaman wéb anjeun - tapi hanjakalna teu aya anu uih deui ka kuring atanapi ngapdet kuring ngeunaan pamundut kuring.

Dinten Minggu, 19 Nopémber 2023 jam 11:36 isuk-isuk kuring ngahubungi anjeun nganggo telepon di 972-2-6444333 sareng diwartosan yén karyawan anjeun anu namina Linoy kedah uih deui ka kuring pikeun ngabéréskeun masalah éta.

Tapi Linoy teu balik deui ka kuring, kitu ogé batur.

Ogé, kuring nelepon anjeun deui dinten Senén, 20 Nopémber 2023 jam 12:30. - jeung juru tulis kuring spoke kalawan (Kuring henteu weruh ngaranna) ngaku yén saprak Valinoy teu di dieu kiwari, masalah teu bisa direngsekeun - sarta manehna keukeuh teu saurang ogé iwal Valinoy moal nulungan kuring jeung éta. Nalika kuring nanya kumaha mungkin ngan hiji jalma anu bisa nungkulan hal saperti dina unggal asosiasi yesh sara, kuring teu meunang jawaban nanaon.

Ku sabab kitu, kuring naroskeun deui kumaha perkawis éta tiasa direngsekeun.

Salam hormat,

assaf bényamini.

Ka: Paguyuban "Yad Sarah".

Subject: birokrasi médis.

Bapak/Ibu anu dihormat.

Kamari, Senén, 13 Nopémber 2023, abdi nampi pesen di handap ka nomer telepon sélulér abdi 972-58-6784040.

Abdi hoyong terang kumaha masalah hutang ka Magen David Adom tiasa dilunasan (aranjeunna ngaku yén kuring ngahutang aranjeunna NIS 498. Kuring hirup dina panghasilan anu rendah pisan - tunjangan cacad ti Institut Asuransi Nasional, sareng kuring henteu tiasa. mayar jumlah ieu).

Abdi hoyong terang kumaha masalahna tiasa direngsekeun.

Salam hormat,

assaf bényamini.

salam,

Kanggo inpormasi anjeun, dina 29 Séptémber 2023 assaf benyamini nampi palayanan pikeun perawatan sareng / atanapi évakuasi dina ambulan Magen David Adom biasa. Ti Yerusalem Kosta Rika ka Rumah Sakit Hadassah Ein-Kerem. Jumlah hutang pikeun layanan ieu NIS 498,00.

Eligibility anjeun dipariksa ku dana kaséhatan sarta kapanggih yén anjeun teu ngabogaan hak pikeun partisipasi parsial dina bagian na.

Pikeun ngatur pembayaran mangga klik dina link  https://tinyurl.com/ywxx8cyc

Bewara hutang nomer 104721122

Pikeun inquiries, anjeun tiasa nelepon 972-1-800-390-101

pos Scriptum. 1. Abdi kedah nunjukkeun yén dina waktos éta kuring dugi ka kamar darurat rumah sakit Hadassah Ein Kerem di Yerusalem - saatos ngahubungi pusat darurat Asosiasi Yad Sarah anu aya di bumi kuring.

2. Nomer KTP abdi: 029547403.

3. Tanggal 29 Séptémber 2023, kuring kedah angkat ka ruang gawat darurat kusabab nyeri parna anu kuring karasa, sareng kuring ngalakukeun éta kaluar tina pilihan sareng nalika teu aya solusi sanés. Kuring henteu nyiksa pusat médis telepon anu kuring aksés ti bumi kuring.

4. Kuring baris nunjuk kaluar yén Kami hiji jalma ditumpurkeun sarta gering - jeung kaayaan sajajalan jeung birokrasi perlu ieu ngaruksak kaséhatan kuring malah leuwih.

Tungtungna, éta ngeunaan hutang yén kuring sanés anu kedah mayarna - janten kuring henteu ngartos naha pesen sapertos kitu sering dikirim ka kuring.

Ku alatan éta, kuring pikir pantes naroskeun ka lembaga médis anu aya hubunganana (Layanan Kaséhatan Clalit, Rumah Sakit Hadassah Ein Kerem, Asosiasi Yad Sarah sareng Organisasi Magen David Adom) pikeun ngurus masalah ieu antara aranjeunna tanpa ngaganggu kuring sababaraha kali kalayan pesen anu ngancam sapertos kitu. nungtut ti kuring salaku sabar Mediasi antara aranjeunna - ngan fed up!!!

5. Dokter kulawarga anu kuring diawaskeun:

Dr Brandon Stewart,"Clalit Health Services" - klinik "Hatayelet",

6 Jalan Daniel Yanovsky,

Yerusalem,

ISRAEL, Kodeu Pos: 9338601.

6. Kerangka terapi dimana kuring:

Asosiasi "Reut"-Hostel "Avivit",

6. Jalan Ha-avivit

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, Kodeu Pos: 9650816.

Nomer telepon di kantor asrama:

972-2-6432551. Atawa: 972-2-6428351.

Alamat e-mail asrama:avivit6@barak.net.il

Pekerja sosial di asrama, anu damel salaku pembantu rumah tangga di apartemen kuring:

Ibu. Sara Stora-972-55-6693370.

7. Alamat e-mail abdi: 029547403@walla.co.il atanapi: asb783a@gmail.com atanapi: assaf197254@yahoo.co.il atanapi:ass.benyamini@yandex.com atawa: assaffff@protonmail.com atawa: benyamini@vk.com atawa: 1972assaf@mailfence.com

7) Jalma anu depresi mendakan padamelan di papan padamelan anu dimaksudkeun pikeun jalma anu sedih sareng suram - sareng saatos wawancara pondok anjeunna didamel.

Baraya lalaki éta bungah yén anjeunna diupahan - sareng naroskeun ka anjeunna naha anjeunna ogé bagja.

lalaki nu balesan: "Kuring bisa jadi wareg yén kuring meunang pakasaban. Sakumaha anjeun terang - Abdi pernah senang, komo lamun kuring meunang naon Abdi hoyong - pakasaban dimana abdi tiasa sedih sadayana dinten teu seuri ka saha. "

8)Kolotna boga anak - orok lucu, amis - sarta maranéhanana hayang pisan "dahar anjeunna".

30 nepi ka 40 taun kaliwat - anak tumuwuh nepi na geus dewasa anu ogé boga sisi kirang pikaresepeun tina kapribadian na.

Kolot-kolotna ngahuleng bari ngomong sorangan: "Aduh, naha urang teu dahar?".

9) Hiji lalaki nyieun janjian jeung dokter pikeun awal September.

Telepon telepon asalna ti klinik anu ngumumkeun pembatalan janjian: "Ayeuna aya liburan: Rosh Hashanah, Yom Kippur, dituturkeun ku Sukkot, sareng di tungtung Simchat Torah. Dokter kedah nampi Taun Anyar Ibrani, teras leres ngatur. sorangan pikeun puasa Yom Kippur - lajeng anjeunna bakal di Sukkah. Ku kituna mangga ulah ngaganggu dokter jeung ulah ganggu anjeunna kalawan penderita salila periode ieu, enya?".

Periode liburan parantos réngsé, sareng saatos Simchat Torah pasien nyauran klinik sareng naroskeun janjian deui.

Petugas di klinik nyentak pasen: "Buat janjian? Ayeuna? Anjeun bener-bener ngagedean !! Dokter kedah ngabongkar sukkah, ngadoakeun hujan heula sareng nyiapkeun leres pikeun usum hujan. Hapunten - kami henteu tiasa. janjian!!"

Nuju Hanukkah, pasien nyauran klinik deui.

juru tulis nu scolds sabar deui: "Poé ieu urang muji heroism tina Maccabees jeung gelut maranéhanana ngalawan Yunani salaku mujijat - jeung anjeun? Pikir ngan diri jeung kaséhatan Anjeun!! A sopan santun saeutik moal menyakiti anjeun - nelepon sanggeus. Hanukkah - dokter ayeuna sibuk assembling menorahs na Sabibons ".

Liburan Hanukkah réngsé, sareng pasien frustasi nyauran klinik deui sareng naroskeun janjian.

Juru tulis di klinik deui nyentak pasien: "Anjeun kedah ngartos yén nuju tanggal 15 Shvet sareng Purim sadaya dokter sibuk melak tangkal teras ngajahit kostum sateuacan liburan Purim. tengah karya suci maranéhanana !!".

Saatos liburan Purim, pasien, anu geringna ayeuna parah kusabab kurang perawatan sareng ngalalaworakeun, nyauran klinik deui - sareng naroskeun ka juru tulis pikeun ngantepkeun anjeunna janjian - sareng anjeunna nyentak pasien deui:

"Kami geus ngadeukeutan Paska - urang Israil leumpang di gurun salila opat puluh taun sarta sangsara leuwih ti anjeun - jadi eureun ngarenghik maneh !! Nyeri di dieu, nyeri di ditu - teu aya deui kakuatan pikeun anjeun !!! Jeung dokter. ayeuna sibuk Nyiapkeun jeung beberesih pikeun Paska - éta ngan saukur teu mungkin Nu moal daék jadi considerate saeutik. Telepon sanggeus Pesach !! ".

Saatos Paska, pasien nyauran klinik, sareng juru tulis nyentak anjeunna deui:

"Kami ayeuna dina dinten suci - cacah Omer sateuacan Shavuot - pikir ngeunaan Taurat anu kami ngarepkeun nampi !! Naha anjeun ngan ukur mikirkeun diri anjeun? Dokter ayeuna ogé nyiapkeun pikeun nampi Taurat - sareng anjeun henteu ngagaduhan hak. ngaganggu anjeunna!!! Teu kawas anjeun - Dokter henteu ngarenghik sepanjang waktos!! Telepon kami saatos Shavuot - henteu ayeuna !!".

Shavuot ngaliwat - sareng pasién anu geringna parah masih ngagerem nyeri, nyauran klinik sareng menta janjian.

Petugas nyentak anjeunna deui:

"Pakansi usum panas dimimitian geura-giru. Anjeun teu boga hak ngaganggu dokter salila vacations na - anjeunna digawé teuas sapanjang taun - anjeunna ogé diwenangkeun janten dina pakansi!! Bener - tinimbangan saeutik - nelepon kami di awal September.

Salila usum panas sabar maot alatan kasakit - alatan ngalalaworakeun médis sarta kurangna perlakuan.

10)Saurang lalaki anu hirup di masarakat keukeuh teu meunang cukuran salila sababaraha taun.

Nalika anu caket sareng anjeunna naroskeun ngeunaan solusi masalah éta, anjeunna ngawaler:

"Nepi ka ayeuna, rundingan antara kuring, salaku dunungan, jeung tukang cukur nu gawe di kota. Ayeuna, rundingan antara kuring jeung aranjeunna geus ditungtungan ku kuring sapihak. Alesanna: paménta maranéhanana nyaéta gaji. tina hiji juta dollar per bulan pikeun tiap sahijina, pikeun hirup.

Kuring ngahargaan pisan kana karya tukang cukur - tapi kuring warga anu sederhana sareng kuring henteu tiasa mayar masing-masing sajuta dolar sabulan !!! Posisi kuring nyaéta kuring henteu kedah mayar gaji sadayana - tapi ngan ukur mayar nalika kuring badé cukuran rambut - sakitar NIS 40 dugi ka 50 - sareng pasti henteu sajuta dolar.

Nalika serikat tukang cukur satuju pikeun nyayogikeun tungtutan upah anu langkung realistis, éta bakal tiasa nga-renew rundingan - teu aya anu kedah diomongkeun ngeunaan jumlah anu dipénta !!

11) "Komite Olimpiade Internasional" mutuskeun dina pondasi olahraga anyar: kompetisi ngetik.

Pamilon dina kompetisi ieu bakal dipenta pikeun ngetik téks hiji satengah juta karakter dina basa béda nu maranéhna kudu milih - tangtosna, di hareup panongton nu datang pikeun lalajo kompetisi.

Pamilon anu meunang poin panglobana bakal meunang kompetisi

Kriteria dumasar kana skor anu bakal dipasihkeun dina kompetisi:

1. Laju ngetik luhur - titik tambahan bakal dibikeun.

2. Kasalahan ngetik bakal ngirangan jumlah poin anu bakal ditampi ku pamilon.

3. Bonus skor bakal dipasihkeun ka pamilon anu milih téks anu aya seueur transisi antara sistem tulisan anu béda, contona: téks anu aya, silih ganti, hurup Latin, hurup Arab, aksara Cina, hurup Sirilik sareng Burma. hurup.

4. Pamilon bakal dilarang katingal dina keyboard - katingal dina keyboard, komo hiji pisan pondok bakal disqualify saingan sarta ngahasilkeun expulsion ti kompetisi.

12) Sareng waktos ieu carita ti sumber sajarah anu teu dipikanyaho ku kuring (anjeun tiasa, tangtosna, pariksa ieu):

Disebutkeun yen sakali murid ti Aristoteles(filsuf Yunani kawentar ti jaman baheula) Anjeunna katempo brutally maéhan bangkong jeung nyiksa mayitna.

Murid-muridna naroskeun ka anjeunna upami anjeunna panginten pantes yén filsuf sareng intelektual pangkatna kedah kalakuan kitu.

Aristoteles ngawaler ka murid-muridna yén anjeunna henteu ningali masalah naon waé - sabab nurutkeun metodena henteu aya hubunganana antara tulisan filosofisna sareng kahirupan sapopoe anu anjeunna henteu ngagaduhan kawajiban pikeun nerapkeun prinsip-prinsip anu ditulisna .

Kacindekan: Nalika maca tulisan para tokoh dunya, urang kedah émut yén sababaraha di antarana ogé ngagaduhan sisi anu sanés sareng poék…

13)Pamilik toko grosir mutuskeun pikeun nawiskeun di toko grosirna pikeun dijual, salian ti tuangeun, ogé sababaraha jinis senjata sareng amunisi ngalawan hukum.

Nalika ieu jadi dipikawanoh, keluhan ieu Filed ka pulisi jeung lalaki éta ditahan.

Pamilik toko grosir anu ditahan henteu ngartos naha anjeunna ditahan sareng nyarios ka pamariksaan pulisi:

"Barang-barang dahareun anu kuring jual di toko kuring dianggo ku awak manusa salaku blok wangunanna. Sareng dina cara anu sami, pakarang anu kuring jual ngabantosan ngajaga awak anu sami sareng tuangeun anu kuring jual ngabantosan ngawangun - naha éta salah? Naha dilarang?"

14) Jalma anu trauma anu cicing di masarakat milarian apartemen anu tiasa disewa.

Saatos seueur milarian, lalaki éta sumping ka apartemen anu anjeunna resep, sareng nepungan anu gaduh bumi.

Dina rapat tuan tanah nyarios:

"Kuring siap pikeun anjeun ngadaptarkeun ngajakan di dieu, tapi kuring gaduh tilu syarat:

1. Obat jiwa moal dibawa ka apartemen. maneh rek nginum obat Lakukeun jeung tuan tanah lain-sanes jeung kuring!!! Apartemen abdi mangrupikeun apartemen biasa sareng sanés apartemen jiwa !!

2. Kuring nembe maca artikel dina jurnal ilmiah ngeunaan kumaha persentase breakers jandela diantara gering mental tilu kali leuwih luhur ti persentase breakers jandela dina populasi umum. Sareng saprak integritas windows di apartemen penting pikeun kuring, anjeun bakal kedah satuju kana ngadegkeun sistem televisi sirkuit tertutup anu bakal ngawas gerakan anjeun unggal waktos sareng masihan peringatan dina kasus anu aya kacurigaan. yén kagiatan pemecahan jandela bakal dilaksanakeun di apartemen - dina hal ieu tindakan pencegahan anu pas bakal dilaksanakeun.

3. Biaya ngadegna, kitu ogé operasi sistem disebutkeun dina bagian 2 bakal kaasup dina nyewa ".

Aduh... Mugi abdi henteu masihan ide ka tuan tanah - abdi moal gaduh tempat cicing…

Pamilik bumi anu maca tulisan éta dipenta pikeun ngahapus tina pikiranana, tina mémorina, tina pikiranana, tina pikiran sareng parasaan - ngahapus pikeun kapentingan umum.

15)A prakarsa bisnis anyar: pausahaan "kajahatan diaksés".

Diantara produk anu bakal dikembangkeun:

1. Extender bermotor - kalayan bantosanna, jalma anu dipasrahkeun kana korsi roda bakal tiasa melak biaya ngabeledug dina kendaraan.

2. A gun lightweight, nu ditumpurkeun bisa mawa jeung maranehna keur ngalaksanakeun tugas.

3. "Jalur Fast" - alat husus, kalawan nu jalma ditumpurkeun bakal bisa gancang kabur ti TKP, nu bakal nulungan manehna meunang kana mobil na gancang sarta teu bray ku pulisi.

Gagasan pikeun langkung seueur produk?

16) Sakumaha urang terang, bangsa Israil sakapeung dibandingkeun sareng "domba di antara 70 ajag" - 70 ajag ngawakilan 70 bangsa di dunya.

ajag kahiji: "Anjeunna bieu bakal cukup keur dinner."

Ajag nu sejen" ": Antosan... dugi ka rengse diet".

Ajag katilu: "Muhun-abdi lapar. Iraha urang tuang?!!".

Ajag kaopat: "Mugi ngeunah."

Naon anu bakal dicarioskeun ku 66 ajag anu sanés?

17)Hanna Kramer

14 dina bulan Nopémber B-20:48·

Palang beureum  organisasi bangkrut.

sia nanaon

"Présidén Palang Merah bungah pisan ngobrol sareng kulawarga anu diculik"

Budak Oh Budak.

Numutkeun menteri luar nagri urang - kaayaan emosi nya éta hésé pisan. Manéhna hésé neruskeun obrolan.

Oh, hal goréng.

anjeung angkat …..

Abdi ngarepkeun anjeunna sareng sadaya anggota senior organisasi pikeun ngalaman pribadi naon anu urang alami di dieu, sareng naon anu dialami ku kulawarga anu diculik. Hayu aranjeunna ngalaman eta pribadi.

Dugi ka waktosna - hayu urang tinggalkeun ku sakedik hukum "kamanusaan".

Kumaha wani maranéhna malah muka sungut jeung babble?

Aranjeunna bakal dibangkitkeun sareng nyarios dina sadaya média yén organisasi Hamas mangrupikeun organisasi téroris anu pembunuhan anu henteu ngahormatan hukum internasional, sareng kusabab éta masalahna - Palang Merah teu gaduh kamampuan pikeun komunikasi sareng éta, sareng Israél ngagaduhan hak pikeun lampah naon waé anu dipikahayang ku Nagara Israél jeung para pamingpinna. yén hiji organisasi téroris murderous teu dijudulan sagala perlakuan manusa, ti nagara atawa organisasi mana wae.

(Kuring diidinan impian sareng ngarepkeun sababaraha rasa sareng integritas)

18) Di handap ieu tulisan anu kuring bagikeun dina

grup"Sajarah peminat Grup":

assaf benyamini, grup buffs sajarah

1 menit ·

Sakumaha anjeun terang, di Yunani kuno Olimpiade dibuka pikeun lalaki wungkul - sareng atlit bakal bersaing lengkep taranjang.

Nepi ka tahap nu tangtu panongton nu datang pikeun lalajo kompetisi anjog jeung baju dina awak maranéhanana.

Tétéla yén dina salah sahiji kompetisi, indung salah sahiji atlit hayang datang jeung lalajo putrana - kumaha oge, saprak Olimpiade dibuka pikeun lalaki wungkul, manéhna teu bisa indit ka dinya salaku awéwé.

Tungtungna, anjeunna nyamar dirina salaku lalaki - sahingga junun gabung panongton nonton kompetisi - kaasup kompetisi dimana putrana milu.

Dina kompetisi dimana putra awéwé éta milu, anjeunna tétéla meunang tempat kahiji - sarta kalawan inténsitas pikagumbiraeun manehna lumpat ka anjeunna nangkeup anjeunna.

Nalika anjeunna nangkeup putrana, sareng tanpa anjeunna perhatikeun, sababaraha kancing bajuna katéwak (teu jelas naon), sareng akibatna bajuna robek tina anjeunna. Wirangna kacida gedéna nu ti harita malah panongton nu datang pikeun lalajo Olimpiade di Yunani kudu datang jeung lalajo kaulinan pinuh taranjang.

Ieu sababaraha patarosan:

1. Naha urang terang tanggal pasti kajadian ieu?

2. Naha urang terang saha nami atlit éta, sareng saha nami indungna?

3. Sareng nganggap yén indung atlit éta ngalanggar norma sosial anu penting pisan dina jaman éta - naha urang terang upami anjeunna engké dihukum?

4. Naha aya carita séjén ngeunaan awéwé Yunani anu junun datang jeung lalajo kaulinan nepi ka panggung éta ogé ku disguising dirina salaku lalaki? Naha aya bukti ieu dina penggalian arkéologis anu dilakukeun di kota Yunani kuno?

19) Hiji jalma ngalaman nyegrek parah unggal wengi.

Pamajikanana ambek ngeunaan hal ieu sareng ngawadul deui - tapi henteu hasil.

Mangtaun-taun lalaki éta maot.

Pamajikanana mimiti sono kana snoring anu sami anu sateuacana ngaganggu pisan.

D. Di handap ieu aya tulisan, anu kuring bagikeun di grup Facebook " "Fokus Israél":

 

Sababaraha urang cukup wani nyarita nepi, ngabejaan bebeneran jeung ngarojong alus vs jahat. Hatur nuhun pikeun kawani sareng gairah anjeun, Assita Kanko! #Israél #Gaza #HamasIsISIS #IsraelUnderAttack #SpreadTheTruth #TheWestIsNext

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/watch/?v=723008953181750

E. Di handap ieu e-mail kuring dikirim ka sagala rupa tempat:

Anyar-anyar ieu (kuring nyerat ieu dina 29 Nopémber 2023) aksés ka assaf197254@yahoo.co.il kuring diblokir terus-terusan-sareng unggal waktos kuring diblokir kuring nampi pesen kasalahan ieu:

Kumaha bisa dibenerkeun?

Abdi hoyong nunjuk kaluar yén kuring teu ngirim ngaliwatan rekening e-mail abdi ancaman, kutukan, fitnah atawa kecap tina hatred atawa fitnah nanaon nu bener bisa menerkeun sanksi misalna hiji.

assaf bényamini.

*1) alamat email tambahan abdi: 029547403@walla.co.il atanapi: asb783a@gmail.com atanapi: 1972assaf@mailfence.com atanapi: ass.benyamini@yandex.com atanapi: benyamini@vk.com atanapi: assaffff@protonmail .com

2) nomer telepon abdi: 972-58-6784040. nomer fax kuring: 972-77-2700076.

3) alamat pos abdi:

assaf benyamini,

115/4 Kosta Rika Street,

lingkungan qiriat menahem,

Yerusalem,

ISRAEL, pos: 9662592.

4) situs abdi: https://disability55.com/

5) Sareng kuring gaduh masalah sanés sareng assaf197254@yahoo.co.il:

kadang-kadang pesen email anu kuring coba kirimkeun henteu dikirim, sareng email anu badé dikirim ka kuring henteu sumping dina koropak kuring.

6) basa kahiji abdi Ibrani (עברית).

F. Di handap ieu hiji pos, nu kuring dibagikeun dina grup Facebook

"Serikat Ngalawan Hatred Yahudi":

Paléstina boga pilihan jeung agénsi nu sarua pikeun mutuskeun jenis jalma maranéhna rék jadi. Mun aranjeunna milih terorisme éta pilihan maranéhanana! 

#Israél #Gaza #HamasIsISIS #Ngadukung Israel

#SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/992566885181800

0:40 / 1:29

Emily Schrader

18 dina bulan Nopémber B-21:04 

Eureun nyalahkeun korban, euweuh nu maksa Palestina jadi teroris.

Unggal Paléstina boga agénsi pikeun mutuskeun saha maranéhna rék jadi.

Teu aya alesan pikeun terorisme.

 

G. Di handap ieu tulisan, anu kuring bagikeun di grup Facebook

"Kuring Ngadukung Pasukan Pertahanan Israél dina Nyegah Serangan Teror Ti Gaza":

 Aya masalah nyata sareng jaringan média, anu nyebarkeun bohong sareng misinformasi sareng ngamajukeun kabencian. #Israél #Gaza #HamasIsISIS #Ngadukung Israel #SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/watch/?v=1527346218020768

0:33 / 5:41

Megyn Kelly

24 dina bulan Nopémber B- 2:30

The "kasalahan" ngan lumangsung dina hiji sisi carita ieu. Éta henteu metot? Ieu sabagé ageung kasalahan anu tiasa dilakukeun ku "wartawan".

H. Di handap ieu e-mail kuring dikirim ka "Institut pikeun Inovasi Médis jeung Kedokteran Isukan":

assaf bényamini 

Ku:

assaf197254@yahoo.co.il

ka:

Online-school@ima.org.il

Minggu 3. Desember di 11:52

Pikeun: "Institut pikeun Inovasi Médis sareng Kedokteran Isukan".

Subjek: software / sistem pikeun maranéhanana kalayan pikun.

Bapak/Ibu anu dipihormat.

Kuring panginten ideu di handap ieu pikeun ngembangkeun aplikasi pikeun jalma anu kaserang panyakit anu dibarengan ku turunna kognitif sareng kaayaan pikun sapertos Alzheimer:

Sakumaha anu urang terang, pasien anu ngagaduhan panyakit anu ciri utamina nyaéta turunna kognitif (sapertos Alzheimer atanapi panyakit sanés anu aya kaayaan pikun) laun-laun kaleungitan seueur kamampuan sapertos mémori jangka pondok atanapi fungsi sadinten-dinten. laun-laun mudun. Gagasanna nyaéta pikeun ngadegkeun parangkat lunak, atanapi sistem anu bakal dirarancang pikeun jalma anu aya dina kaayaan ieu. Tangtanganna nyaéta pikeun ngumpulkeun dina sistem sapertos kitu sadaya program atanapi sistem anu dianggo ku jalma - sareng ngalangkungan sistem intelijen jieunan mékanisme operasi bakal langkung saderhana sareng saderhana nalika panyakitna maju. Tangtosna, dina raraga ngawangun sistem dina cara anu nyaluyukeun dirina salaku tepat-gancang ka kaayaan jalma anu ngagunakeunana, salami pangwangunanna bakal peryogi konsultasi sareng gawé bareng sareng peneliti otak, peneliti dina widang kognisi, kitu ogé gawé babarengan jeung neurologists.

Tujuan tina sistem nyaéta, tangtosna, pikeun ngamungkinkeun jalma-jalma anu biasa ngagunakeun komputer pikeun sagala rupa kaperluan sareng anu aya di ambang pikun henteu kaleungitan aksés kana sistem anu biasa dianggo salami mangtaun-taun hirupna. - sahingga ka extent sababaraha ngaronjatkeun kualitas kahirupan maranéhanana, nu geus ruksak nyata salaku hasil tina gejala kasakit sorangan.

Jadi loba gagasan sorangan.

Sanaos ieu mangrupikeun ide anu kuring pikirkeun, kuring henteu aya hubunganana sareng perawatan pikun dina kahirupan pribadi kuring.

Abdi hoyong nunjukkeun yén dina sagala hal anu aya hubunganana sareng kuring pribadi, aya sababaraha hal anu kedah diperhatoskeun:

1) Abdi sanés profésional dina widang programming, atanapi profésional dina widang panalungtikan otak, kognisi atanapi neurologi - sareng ku sabab kitu kuring henteu tiasa ngiringan proyék sapertos léngkah-léngkah.

Ieu mangrupikeun ideu anu kuring pikirkeun - sareng sajaba ti nyayogikeun ide awal kuring moal tiasa ngabantosan dina fase proyék anu sanés.

2) Kuring hirup dina panghasilan pisan low - tunjangan cacad ti Institut Asuransi Nasional. Ku alatan éta, kuring teu boga kamampuhan pikeun investasi budgets wae dina merealisasikan ide. Sareng naon deui: kusabab parah kaayaan kuring, bahkan diskon anu luhur pisan moal ngabantosan.

3) Kuring cicing di lingkungan Kiryat Menachem di Yerusalem, sarta kuring teu boga mobil atawa lisénsi supir urang. Kusabab kaayaan kaséhatan sareng kauangan kuring ogé henteu aya kasempetan yén kuring bakal tiasa kéngingkeun SIM atanapi mésér mobil ka hareup.

Ku alatan éta, kamampuhan kuring datang ka rapat konsultasi di kantor pausahaan nu considerably jauh ti tempat kuring teu aya.

Saur anjeun tiasa aya sababaraha alamat di dieu pikeun ngamajukeun proyék sapertos kitu, atanapi kuring kedah ngantunkeun sareng hilap sadayana?

                                                           rinci pribadi kuring:

Asal ngaran hareup Assaf. Ngaran kulawarga - benyamini.Nomer Idéntitas-029547403.

Alamat surat lengkep-

assaf benyamini,

115 Kosta Rika Street,

Lawang A-datar 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, Kodeu Pos: 9662592.

Nomer telepon: di bumi rahasia kusabab pelecehan sareng keluhan ka pulisi Israél anu henteu diurus.

Mobile-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Alamat e-mail abdi: 029547403@walla.co.il atanapi: asb783a@gmail.com atanapi: assaf197254@yahoo.co.il atanapi: ass.benyamini@yandex.com atanapi: 1972assaf@mailfence.com atanapi: assafbenyamini@hotmail.com atanapi: assaffff@protonmail.com atanapi: benyamini@vk.com  atanapi: assafbenyamini@163.com

ramatloka abdi: https://www.disability55.com/ 

I. Di handap ieu tulisan, nu kuring dibagikeun dina grup Facebook

"Warta Pembaruan Perang Paléstina VS Israél ✅":

aktip

assaf bényamini

 1 ipis'

Naha anjeun percanten ka pamimpin anjeun upami aranjeunna hirup mewah nalika anjeun sangsara? Henteu, sareng ogé urang Paléstina.

#Israél#Gaza#HamasIsISIS#FreeGazaFromHamas

#SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/61553780374491/videos/1028942395099185

0:06 / 1:48

Fakta ngeunaan Israél Anjeun sareng Nathaniel Buzolic.

4 poé·

Naha jalma di GAZA miskin pisan?

Pimpinan Hamas malah teu ganggu hirup di Gaza.

Anjeun teu tiasa ngabayangkeun kumaha jegud aranjeunna!

Tapi jalma maranéhanana?

Naha Hamas kedah hariwang ngeunaan aranjeunna, padahal seueur pisan jalma-jalma bodo, anu nyalahkeun Israél pikeun sadaya kasulitan urang Gaza?

Upami anjeun leres-leres ngadukung warga sipil miskin ieu, bantosan aranjeunna ngaleungitkeun Hamas-ISIS anu korup.

Mangga bagikeun.

#HamasIsISIS#IsraelWillWinTheTerror#FaktaMateri#FreeGazaFromHamas

J. Tumbu abdi:

1) commando Katerangan-Warriors The advokasi Israel

2)anak kuring tanah-Essay jalma ka dunya alam

3) meuli jeung ngajual bulu dina internét B-HairSellon|ngajual bulu Hiji jalma

4) Service Nepi ka imah

5) fokus laporan jeung tracking sanggeus supporter Hamas jeung terorisme organisasi

6) saluran YouTube "eusi husus"

7) proyék slow"R-proyék internasional pikeun konstruksi réaktor Fusion nuklir

8) alitu.com-podcast dina subtlety.Everything Jeung aplikasi Hiji

9) irestorelaser.com-dewan redaksi tumuwuh bulu

10)  situs "pangusaha" -technologies cosher

11)  forum Dinten yén sanggeus perang