Perawatan kelainan hiperaktivitas defisit perhatian

ADHD lan obat-obatan lawan cara alternatif, tanpa obat psikiatri 

19 Desember

07:21

2008

Ray Pam

 

Artikel iki bakal mbantu wong mutusake apa bocah-bocah / wong diwasa sing duwe Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) kudu diobati nganggo obat psikiatri utawa holistik / nutrisi / medis (ora ana obat psikiatri).

Sing diarani "ADHD" (gangguan hiperaktivitas kekurangan perhatian) diklasifikasikake lan diumumake ing taun 1987 dening American Psychiatric Association (APA). 

Sejatine, ADHD nuduhake wong sing duwe masalah perhatian, prilaku lan sinau. Masalah kaya ngono, mesthi, wis ana wiwit jaman biyen! Perawatan jinis masalah iki kanthi cara psikiatri, kalebu resep obat-obatan sing duweni potensi dhuwur banget (kayata Ritalin, Adderall, Concerta, lsp.)

Cara alternatif kanggo nambani wong sing duwe masalah perhatian, prilaku lan sinau (ADHD) yaiku holistik / nutrisi / medis, tanpa nggunakake obat psikiatri.

Adhedhasar panaliten ingkang sampun kula tindakaken, wonten kontroversi, (kontroversi lan argumentasi), wonten ing pasar umum kados pundi caranipun, inggih menika: 1) cara kejiwaan kaliyan obatipun utawi: 2) cara holistik/nutrisi/medis, tanpa nggunakake obat psikiatri.

Ing pungkasan dina, kanggo teka menyang kesimpulan nyoto babagan masalah iki, (kaya ing kahanan apa wae ing urip), sampeyan kudu ndeleng statistik kanggo netepke tumindak paling apik kanggo njupuk - salah siji rencana perawatan 1) utawa 2) ndhuwur. Assessment iki bakal kalebu: 1) efek digawe dening konsumsi obatan psikiatri, diwènèhaké kanggo manungsa waé, prilaku lan masalah learning, utawa padha ('ADHD'). Lan uga: 2) efek sing digawe kanthi metode perawatan alternatif, (holistik / nutrisi / medis), tanpa nggunakake obat kejiwaan.

Kesimpulan saka statistik sing diamati, (teka sawise riset intensif ditindakake), yaiku:

1) Tanpa mangu-mangu, ngonsumsi obat-obatan kejiwaan minangka urusan 'hit or miss' utawa 'shot in the dark'. Obat-obatan kasebut (Ritalin, Adderall, Concerta lan liya-liyane) - sanajan kadhangkala menehi rasa 'fakta', duwe risiko efek negatif sing dhuwur (jangka cendhak utawa dawa).

Dadi, apa jinis perawatan iki minangka cara sing aman lan 'fair bet'?

vs:

2) Holistik / nutrisi / obat - (kaya sing diterangake ing buku Dr. Mary Ann Block 'Ora Ana ADHD', lan uga dening akeh Dr liyane sing padha ing saindenging jagad). Cara kasebut kalebu nemokake sumber masalah, lan ngobati kanthi tepat (tanpa nggunakake obat psikiatri, mesthi). Operasi kasebut minangka metodologi sing kurang invasif, tanpa ana 'potensi risiko dhuwur'.

Apa iki jinis cara perawatan nyedhiyani safety sakabèhé lan padha taruhan adil?

A asil saka 1) ndhuwur -- karo statistik kahanan sing durung mesthi bab kasil, (adhedhasar kasangsaran sing wis kedaden lan terus kedaden), iki gamble ora adil lan kaleksanane potensial kanggo resiko dhuwur kasangsaran!

Asil saka 2) ing ndhuwur -- kanthi statistik sukses sing apik lan terus-terusan saka jinis perawatan kasebut, iki minangka taruhan sing adil lan aman!

Kesimpulan: tumindak ngulu obat kejiwaan bisa mbebayani!

Tumindak nemokake dokter holistik / nutrisi / medis sing apik banget, (sing nindakake tumindak sukses sing padha karo Dr. Mary Ann Block), sing nduweni tingkat sukses sing dhuwur ing jaman kepungkur kanggo ngobati pasien kanthi perhatian, prilaku, sinau utawa masalah sing padha ( tanpa nggunakake obat psikiatri) Iki cara kanggo pindhah!

Rekomendasi Kula: Sapa wae sing duwe perhatian, masalah prilaku utawa sinau, nindakake riset sing dibutuhake kanggo nggayuh kesimpulan rasional dhewe babagan tumindak sing kudu ditindakake kanggo ngatasi masalah kasebut.

 Utawa, yen ana wong sing wis njupuk obat psikiatri kanggo masalah kasebut utawa sing padha, aku menehi saran supaya dheweke, utawa wong liya, nindakake riset anyar utawa tambahan lan entuk kesimpulan sing rasional babagan tumindak sing bakal ditindakake.

Sampeyan kudu bisa entuk statistik sing cukup saka riset internet.

 Inggih rampung

Artikel "tagged" minangka:

 A. Iki minangka ide app sing dakpikir:

 Aplikasi sing diarani "Jeneng Donya".

 Ing aplikasi iki, wong bakal bisa nulis jenenge ing sistem nulis tartamtu - lan bakal bisa ndeleng carane jeneng sing padha bakal ditulis ing sistem nulis liyane.

 Contone: jenengku, "Assaf" sing daktulis nganggo huruf Ibrani, bakal menehi asil ing sistem:

 1) "assaf" - ing aksara Latin

2) "阿薩夫"-ing tulisan Cina.

3) "ассаф" - ing huruf Cyrillic

4)"عساف"- ing aksara Arab

5) "อัสซาฟ" - ditulis nganggo basa Thai (Thai)

lan liyane.

Ketoke aplikasi kasebut ora perlu: sawise kabeh, ana akeh penerjemah otomatis ing net. Nanging, isih ana masalah sing bisa dirampungake dening aplikasi kasebut: ing penerjemah otomatis, asring jeneng wong utawa jeneng liyane sing ora duwe konten nyata sing ora dingerteni dening penerjemah otomatis - mula, nalika ngetik jeneng kasebut ing sistem skrip tartamtu, ing umume kasus ora bisa nampa asil transkripsi fonetik ing sistem skrip basa karo jinis skrip liyane.

B. Ing ngisor iki layang sing dakkirim menyang dokter keluwargaku

(Aku ngirim layang iki kanggo: Dr. Brandon Stewart,

"Pelayanan Kesehatan Clalit" - klinik "Hatayelet",

6. Jalan Daniel Yanovsky,

Yerusalem,

ISRAEL, kode pos: 9338601.):

19 November 2023

Salam kanggo Dr. Brandon Stewart:

Subyek: Wangsulan panjenengan panyuwun kula saking Polri.

Pareng matur bapak . 

Beda karo pratelan sampeyan, iki dudu "surat dawa" - iki minangka layang cendhak mung siji kaca - lan ora ana alesan supaya ora njawab pitakonan kasebut.

Teguran saka jinis iki nyebabake swasana sing surem marang tim perawatan lan miturut pendapatku minangka ekspresi condescension abot saka tim medis utawa profesional ing lapangan marang pasien.

Sawise aku nampa jawaban kaya ngono, ora preduli apa sing dikandhakake ing rapat kasebut dhewe - anggota staf medis, utawa nyatane kabeh sistem sing tumindak kaya ngono marang pasien ora bakal entuk kapercayan.

Ana (lan bakal terus ana) evaluasi kawruh profesional sampeyan minangka dokter. Nanging kaya-kaya bakal tetep kurang apresiasi lan uga kurang percaya marang niat sejatine anggota staf medis.

Iki.

Dr. Friedman 6 November 2023

ditutup

Rincian referensi

Tanggepan kanggo pasien kanggo surat dawa sing dikirim minangka bagian saka improvisasi, Peace of Assaf. Mugi-mugi panjenengan sehat. layangmu tak tampa. Kanggo informasi, improvisasi dimaksudaké kanggo konfirmasi penyakit, resep utawa pitakonan singkat. Dokter ora duwe wektu minangka bagéan saka improvisasi kanggo ngrujuk menyang materi sing bener cocok kanggo kabeh kunjungan menyang klinik utawa liwat telpon. Wektu iki sampeyan bakal entuk jawaban kanggo kabeh pitakonan sampeyan. Ing mangsa ngarep ana rong pilihan a. Siji pitakonan improvisasi singkat b. Nggawe janjian biasa karo dhokter. ************************************* Mangkene wangsulan pitakonmu 1. Asil saka pemetaan metu "borderline" - Iki tegese ana bisa dadi masalah minimal ing salah siji saka "kurang penting" arteri ing mburi - iku cetha kanggo kula sing iki ora bab mbebayani saiki, lan ora serius. Aku nyaranake nggawe janjian kanggo bali menyang cardiologist kanggo njaluk interpretasi tertib saka spesialis.

2. Aku ora pracaya dizziness related kanggo pemetaan iki kanggo perang related kuatir. Fenomena kasebut umume akeh wong bubar, lan pungkasane kita ketemu, aku kesengsem karo rasa kuwatir sampeyan.

3. Aku nyaranake sampeyan njaluk dijupuk flu saben taun, kalebu taun iki.

4. Ora ana hubungane antarane vaksin flu lan vaksin korona. Yen ora ana efek samping sing serius banget saka vaksin korona sadurunge, aku nyaranake sampeyan njaluk vaksin kaping lima. Sampeyan kudu koordinasi ing *2700 Kabeh sing paling apik - lan mangga nggawe janjian yen sampeyan duwe luwih saka siji pitakonan.

salam taklim,

assaf benyamini.

Lan ing ngisor iki ana pitakon-pitakon sing dakkarepake marang dhokter - sawise dheweke nampa tembung-tembung ing ndhuwur:

28 September 2023

Salam kanggo klinik promenade:

Subyek: panjalukan menyang klinik.

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Aku lagi dirawat ing klinik sampeyan dening dhokter kulawarga Dr. Brandon Stewart.

Aku pengin njaluk saka klinik:

1) Aku pengin nganyari resep kanggo obat-obatan biasa: 

TEGRETOL CR

SEROQUEL

EFEKOR

Aku ora butuh panjelasan babagan perkara iki - iki minangka obat-obatan sing wis digunakake kanthi rutin nganti pirang-pirang taun.

Aku ngirim panjalukan iki liwat fax amarga sistem situs web "Clalit Online" ora ngidini kula ngirim panjalukan liwat wong-wong mau.

2) Lan pitakonan menyang dhokter:

Apa aku, utawa dianjurake kanggo njaluk vaksin flu? Lan aku krungu manawa ana uga vaksin nglawan galur anyar virus korona. Apa aku uga kudu njaluk vaksin iki?

Ing kasus apa wae, yen pancene dianjurake kanggo nampa vaksin kasebut, aku bakal kepengin ngerti apa prosedur sing dibutuhake kanggo iki.

salam taklim,

Asaf Binyamini minangka pasien ing klinik kasebut.

post Scriptum. 1) Nomer KTP: 029547403.

2) Nomer telponku: 972-58-6784040.

 

3) Sampeyan bisa ngirim sertifikat lan/utawa rekomendasi menyang alamat e-mailku:

assaf197254@yahoo.co.il

Utawa menyang nomer fax: 972-77-2700076.

C. Ing ngisor iki kiriman sing dakkarepake ing jejaring sosial Facebook:

1)Ana wong mlaku-mlaku ing mangsa adhem nganggo jas sing tulisan kasar sing ngukum awake dhewe.

Wong-wong sing liwat ora ngerti maksud iki, banjur takon marang dheweke, apa ora ngganggu dheweke mlaku-mlaku nganggo sandhangan sing ana tulisan sing kasar.

Wong lanang ora ngerti apa masalahe lan mangsuli: "Apa aku peduli apa sing ditulis ing jas. Sing utama yaiku supaya aku tetep anget."

2)Anatush Cassirer rasane nesu

3 dina·

kaget!! Sunting: Iki wanita halusinasi. Adva Avneri.

Pemilik apartemen pasangan sing dipateni nuntut saka wong tuwa

Mbayar kanggo Oktober lan terus mbayar nganti tenant anyar ketemu

Amarga pembunuhan dudu alesan kanggo nglanggar kontrak !!

Mung cingak dening ala lan jijik

Aku ora ngerti sapa wanita iki nanging aku yakin sampeyan bakal nulungi aku nemokake dheweke lan ngandhani apa sing kita pikirake babagan dheweke.

3)Eli Zemach

2 dina

Adva Avneri, psikoterapis, ahli terapi audit (Tel Aviv Herzliya)

Mungkin bakal muncul ing telusuran Google nalika sampeyan nggoleki pengasuh lan kanthi salah sampeyan ora nemoni wong sing diduga ora menehi cek saka wong sing dipateni sedina sawise dipateni ing pembantaian. Dheweke uga nggawe manawa kabeh pembayaran banyu lan listrik wis dibayar lan diurutake, supaya sampeyan ora kelangan sawetara atus sekel. Lan mesthi kulawarga salah ngumpulake barang-barang sing ditinggalake minangka oleh-oleh, mesthine uga njupuk peeler lan papan potong lan penting kanggo dheweke njaluk bali. 

Lan uga nerangake marang kulawarga yen ana syarat kanggo nglanggar kontrak (jebule pembunuhan ora salah sijine).

Ana uga sing.

Foto saka Facebook sing dikirim.

Yosef Haddad  Hanoch Daum  Avri Gilad  Amit Segal

Hen Assor  Maoz Tsur

4) Diumumake ing warta manawa sistem pertahanan udara pasukan pertahanan ISRAEL (Iron Dome) salah ngenali manuk sing migrasi minangka pesawat musuh lan nyegat. 

Napa nembak manuk? iku ora rugi?

5) Ing pemilu pungkasan aku ora lunga milih. Aku krungu yen ing Yunani, wong-wong sing ora milih ing pemilu dipenjara setaun.

Ana Dhiskusi saka lindhu kuwat ing Israel - kita ora ngerti nalika (Mungkin ing sawetara menit - Mugi sing paling aku bakal duwe wektu kanggo nulis kirim sadurunge lindhu wiwit).

Yen kabeh pemukiman ing negara kasebut dirusak, papan sing paling cedhak sing bisa ditindakake yaiku bagean Yunani Siprus - utawa Yunani dhewe (sing sampeyan ngerti, minangka rong negara sing kapisah).

Lan wiwit nalika Hanukkah kita (wong Yahudi) ngalahaké wong Yunani - lan ora cara liyane watara, kang tegese nalika aku njagong ing pakunjaran ing Yunani kanggo ora voting ana ing Pemilu aku bakal njagong ing peteng - tanpa cahya.

Inggih, kula badhe miwiti nyiapake:

1. Aku bakal nggoleki guru Yunani - supaya aku bisa ngomong lan komunikasi karo tahanan liyane lan karo para pengawal sing bakal nemtokake kahanane penjaraku.

2. Aku bakal miwiti latihan lungguh ing peteng.

3. Aku bakal miwiti latihan nglangi - kanthi asumsi yen sawise bilai, nalika akeh wong Israel bakal pengin bali menyang Israel lan nalika mangsa pakunjaran ing pakunjaran Yunani rampung, aku ora bakal bisa nemokake pesawat utawa kapal sing aku bisa bali menyang ISRAEL amarga masalah birokrasi - lan bali kanthi nglangi ing banyu segara Mediterania bakal mung solusi kanggo kula.

6) Kanggo: "Yad Sarah". 

Dina iki aku ngirim pesen menyang Paguyuban Yad Sarah.

Aku pengin ngerti carane prakara iki bisa dirampungake.

salam taklim,

assaf benyamini. 

20 November 2023

Salam kanggo paguyuban "Yad Sarah":

Subyek: Layangku iki kanggo kowe.

 

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Panjaluk darurat dikirim dening aku liwat situs web sampeyan - nanging sayangé ora ana sing bali utawa nganyari babagan panjalukku.

Dina Minggu, 19 November 2023 jam 11.36 esuk aku ngubungi panjenengan liwat telpon 972-2-6444333 lan dikandhakake yen karyawan sampeyan sing jenenge Linoy kudu bali menyang aku kanggo ngrampungake perkara kasebut.

Nanging Linoy ora mbaleni aku, lan uga wong liya.

Kajaba iku, aku nelpon maneh dina iki, Senin, 20 Nopember 2023 jam 12:30 - lan petugas sing dakkandhani (aku ora ngerti jenenge) ujar manawa Valinoy ora ana ing kene, mula perkara kasebut ora bisa dirampungake - lan dheweke ngeyel yen ora ana wong liya kajaba Valinoy sing ora bakal nulungi aku. Bareng tak takoni kepriye bisane mung siji wong kang bisa ngrampungi perkara kaya mangkono ing saben paguyuban yesh sara, aku ora oleh wangsulan.

Pramila kula malih nyuwun pirsa kados pundi prakawis punika saged dipunrampungaken.

salam taklim,

assaf benyamini. 

Kanggo: Paguyuban "Yad Sarah".

Topik: birokrasi medis.

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Wingi, Senin, 13 November 2023, aku nampa pesen ing ngisor iki menyang nomer ponsel 972-58-6784040.

Aku kaya kanggo ngerti carane prakara utang kanggo Magen David Adom bisa dirampungake (padha ngaku yen aku duwe utang NIS 498. Aku manggon ing income kurang - tunjangan cacat saka National Insurance Institute, lan aku ora bisa kanggo mbayar jumlah iki).

Aku pengin ngerti carane prakara iki bisa dirampungake.

salam taklim,

assaf benyamini.

salam,

Kanggo informasi sampeyan, tanggal 29 September 2023 assaf benyamini nampa layanan perawatan lan / utawa evakuasi ing ambulans biasa Magen David Adom. Saka Yerusalem Costa Rica menyang Rumah Sakit Hadassah Ein-Kerem. Jumlah sing kudu dibayar kanggo layanan iki yaiku NIS 498,00.

Kelayakan sampeyan wis dipriksa karo dana kesehatan lan ditemokake yen sampeyan ora nduweni hak kanggo partisipasi parsial ing bagean kasebut.

Kanggo ngatur pembayaran monggo klik ing link https://tinyurl.com/ywxx8cyc

Pawarta utang nomer 104721122

Kanggo pitakon, sampeyan bisa nelpon 972-1-800-390-101

post Scriptum. 1. Aku kudu nerangake yen wektu iku aku teka ing kamar darurat rumah sakit Hadassah Ein Kerem ing Yerusalem - sawise ngubungi pusat darurat saka Yad Sarah Association dumunung ing omahku.

2. Nomer KTP : 029547403.

3. Ing tanggal 29 September 2023, aku kudu menyang kamar darurat amarga lara abot sing dakrasakake, lan aku ora milih lan nalika ora ana solusi liyane. Aku ora nyiksa pusat medis telpon sing bisa diakses saka omahku. 

4. Aku bakal nuduhake yen aku wong cacad lan lara - lan tanpa wates dealing karo birokrasi rasah iki ngrusak kesehatan malah luwih.

Pungkasane, bab utang-utang sing dudu aku sing kudu mbayar - mula aku ora ngerti kenapa pesen kaya ngono dikirim maneh.

Mula, aku rumangsa cocog kanggo njaluk institusi medis sing ana gandhengane (Layanan Kesehatan Clalit, Rumah Sakit Hadassah Ein Kerem, Asosiasi Yad Sarah lan Organisasi Magen David Adom) supaya bisa ngrampungake masalah kasebut ing antarane awake dhewe tanpa ngganggu aku bola-bali kanthi pesen sing ngancam lan nuntut saka aku minangka sabar Mediasi antarane wong-wong mau - mung fed munggah !!!

 

5. Dokter kulawarga sing aku dipantau:

Dr. Brandon Stewart,"Clalit Health Services" - klinik "Hatayelet",

6. Jalan Daniel Yanovsky,

Yerusalem,

ISRAEL, kode pos: 9338601.

 

6. Kerangka terapeutik ing ngendi aku:

Asosiasi "Reut"-Hostel "Avivit",

Jalan Ha-avivit 6

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, kode pos: 9650816.

 

Nomer telpon ing kantor asrama:

972-2-6432551. Utawa: 972-2-6428351.

Alamat e-mail saka hostel: avivit6@barak.net.il

 

Pekerja sosial ing asrama, sing kerja minangka pembantu rumah tangga ing apartemenku:

Ibu Sara Stora-972-55-6693370.

 

7. Alamat e-mailku: 029547403@walla.co.il utawa: asb783a@gmail.com utawa: assaf197254@yahoo.co.il utawa: ass.benyamini@yandex.com utawa : assaffff@protonmail.com utawa: benyamini@vk.com utawa: 1972assaf@mailfence.com

7) Wong sing nandhang sungkowo nemokake proyek ing papan kerja sing dimaksudake kanggo wong sing sedhih lan surem - lan sawise wawancara singkat, dheweke direkrut.

Para sanak-sedulure wong lanang iku padha bungah-bungah yen digaw – banjur takon apa dheweke uga seneng.

Wong mangsuli: "Aku bisa wareg yen aku entuk proyek. Sing ngerti - aku ora tau seneng, lan malah nalika aku entuk apa aku wanted - proyek ngendi aku bisa sedih kabeh dina lan ora mesem ing sapa. "

8) Wong tuwa duwe anak - bayi sing lucu lan manis - lan dheweke pancen pengin "mangan".

30 nganti 40 taun kepungkur - bocah kasebut tuwuh lan wis diwasa sing uga nduweni sisi pribadine sing kurang nyenengake.

Wong tuwane padha ngguyu lan kandha marang awake dhewe: “Lha kok ora dipangan?”.

9) Wong lanang nggawe janjian karo dhokter ing awal September.

Telpon telpon teka saka klinik sing ngumumake pembatalan janjian kasebut: "Saiki ana preian: Rosh Hashanah, Yom Kippur, disusul Sukkot, lan ing pungkasan Simchat Torah. Dokter kudu nampa Taun Anyar Ibrani, banjur ngatur kanthi bener. dhewe kanggo pasa Yom Kippur - banjur dheweke bakal ana ing Sukkah. Mula aja ngganggu dhokter lan aja ngganggu pasien sajrone periode iki, ya?".

Periode liburan wis rampung, lan sawise Simchat Torah pasien nelpon klinik lan njaluk janjian maneh.

Petugas ing klinik kasebut nyenyamah pasien: "Buat janjian? Saiki? Sampeyan pancen nggedhekake !! Dokter kudu mbubarake sukkah, ndedonga kanggo udan pisanan lan nyiapake musim udan kanthi bener. Nuwun - ora bisa. janjian!!"

Menyang Hanukkah, pasien nelpon klinik maneh.

Petugas scolds sabar maneh: "Dina iki kita muji kepahlawanan Maccabees lan perang nglawan Yunani minangka mukjijat - lan sampeyan? Mung mikir dhewe lan kesehatan!! A sopan sethitik ora bakal natoni sampeyan - nelpon sawise. Hanukkah - dhokter saiki sibuk ngrakit menorah lan Sabibons.

Liburan Hanukkah rampung, lan pasien frustasi nelpon klinik maneh lan njaluk janjian.

Petugas ing klinik maneh nyenyamah pasien: "Sampeyan kudu ngerti yen ing tanggal 15 Shvet lan Purim kabeh dokter sibuk nandur wit-witan lan banjur njahit kostum sadurunge liburan Purim. tengahing karya suci!!"

Sawise preian Purim, pasien, sing lara saiki saya tambah parah amarga kurang perawatan lan ora nggatekake, nelpon klinik maneh - lan nyuwun marang petugas supaya janjian - lan dheweke ngejar pasien maneh:

"Kita wis nyedhak Paskah - wong Israel mlaku-mlaku ing ara-ara samun suwene patang puluh taun lan nandhang sangsara luwih akeh tinimbang sampeyan - mulane, aja nganti rengek-rengengmu! Sakit kene, lara ana - ora ana kekuwatan maneh !!! Lan dhokter. saiki sibuk nyiapake lan ngresiki Paskah - mung ora mungkin Sampeyan ora bakal gelem dadi perhatian. Telpon sawise Pesach !!".

Sawise Paskah, pasien nimbali klinik, lan petugas kasebut nguwuh maneh:

"Saiki kita ana ing dina-dina suci - ngetung Omer sadurunge Shavuot - mikir babagan Torah sing kita ngarepake bakal ditampa !! Yagene sampeyan terus-terusan mikir babagan awake dhewe? Dokter saiki uga nyiapake kanggo nampa Torah - lan sampeyan ora duwe hak. kanggo ngganggu dheweke !!! Ora kaya sampeyan - Dokter ora merengek kabeh !! Telpon kita sawise Shavuot - ora saiki !! ".

Shavuot liwat - lan pasien sing lara saya tambah parah isih ngrasakake lara, nelpon klinik lan njaluk janjian.

Petugas kasebut nggegirisi maneh:

"Liburan musim panas diwiwiti kanthi cepet. Sampeyan ora duwe hak kanggo ngganggu dhokter sajrone preian - dheweke kerja keras kabeh taun - dheweke uga diidini liburan !! Pancen - pertimbangan sethithik - nelpon kita ing awal September.

Ing mangsa panas, pasien mati amarga penyakite - amarga ora nggatekake medis lan ora ana perawatan. 

10) Wong sing manggon ing masyarakat ngeyel ora arep cukur rambut nganti pirang-pirang taun.

Nalika wong-wong sing cedhak karo dheweke takon babagan solusi masalah kasebut, dheweke mangsuli:

"Sampeyan nganti saiki, rembugan antarane aku, minangka majikan, lan tukang cukur sing kerja ing kutha. Ing wektu iki, rembugan antarane aku lan dheweke wis diputus kanthi sepihak. Alesane: panjaluke gaji. saka siji yuta dolar saben sasi kanggo saben wong, kanggo urip.

Aku pancene ngapresiasi karya tukang cukur - nanging aku warga negara sing sederhana lan aku ora bisa mbayar saben wong siji yuta dolar saben wulan !!! Posisiku ora perlu mbayar gaji babar pisan - nanging mung mbayar yen aku arep cukur rambut - kira-kira NIS 40 nganti 50 - lan mesthi ora mung siji yuta dolar.

Nalika serikat tukang cukur setuju kanggo njaluk panjaluk upah sing luwih nyata, bakal bisa gawe anyar rembugan - ora ana sing bisa ngomong babagan jumlah sing dikarepake !!

11) "Komite Olimpiade Internasional" mutusake babagan dhasar olahraga anyar: lomba ngetik.

Para peserta ing kompetisi iki bakal dijaluk ngetik teks siji setengah yuta karakter ing basa sing beda-beda sing kudu dipilih - mesthine ing ngarep penonton sing bakal teka kanggo nonton kompetisi.

Peserta sing menang paling akeh bakal menang kompetisi

Kriteria miturut skor sing bakal diwenehake ing kompetisi:

1. Kacepetan ngetik dhuwur - TCTerms tambahan bakal diwenehi. 

2. Kesalahan ngetik bakal nyuda jumlah poin sing bakal ditampa dening peserta.

3. A bonus skor bakal diwenehi kanggo peserta sing milih teks kang ana akeh transisi antarane sistem nulis beda, contone: teks kang ana, gantian, aksara Latin, aksara Arab, aksara Cina, aksara Cyrillic lan Burma. layang.

4. Peserta bakal pareng kanggo katon ing keyboard - dipikir ing keyboard, lan malah cendhak banget bakal disqualify pesaing lan asil ing expulsion saka kompetisi.

12) Lan wektu iki crita saka sumber sejarah sing ora dingerteni (sampeyan bisa, mesthi, mriksa iki):

Punika bilih sapisan mahasiswa saka Aristoteles(filsuf Yunani misuwur wiwit jaman kuna) Dheweke katon brutal mateni kodhok lan nyiksa mayit.

Murid-muride takon apa dheweke ngira pantes yen filsuf lan intelektual sing pangkate kudu tumindak kaya ngono.

Aristoteles mangsuli marang murid-muride yen dheweke ora weruh masalah apa-apa - amarga miturut metodee ora ana hubungane antarane tulisan filosofis lan urip saben dinane sing ora duwe kewajiban kanggo ngetrapake prinsip-prinsip sing ditulis. .

Kesimpulan: Nalika maca tulisan para gedhe ing jagad iki, sampeyan kudu eling yen sawetara uga duwe sisih liyane lan peteng ...

13) Pemilik toko kelontong mutusake nawakake ing toko kelontong kanggo didol, saliyane panganan, uga macem-macem jinis gaman lan amunisi sing nglanggar hukum.

Nalika iki dingerteni, keluhan diajukake menyang polisi lan wong kasebut dicekel.

Pemilik toko sing dicekel ora ngerti sebabe dheweke dicekel lan ngandhani interogator polisi:

"Barang-barang panganan sing aku adol ing tokoku digunakake dening awak manungsa minangka blok bangunan. Lan kanthi cara sing padha, senjata sing aku adol mbantu nglindhungi awak sing padha karo panganan sing aku adol mbantu mbangun - dadi kenapa salah? Kok dilarang?” 

14) Wong sing trauma sing manggon ing komunitas nggoleki apartemen sing bisa disewakake.

Sawise pirang-pirang panelusuran, wong kasebut teka ing apartemen sing disenengi, lan ketemu karo sing duwe omah.

Ing rapat kasebut, tuan tanah ngandika:

"Aku siap kanggo sampeyan mlebu sewa ing kene, nanging aku duwe telung syarat:

1. Obat kejiwaan ora bakal digawa menyang apartemen. kowe arep ngombé obatmu Nglakoni karo juragan liya-ora karo aku!!! Apartemenku apartemen normal lan dudu apartemen psikiatri !! 

2. Aku bubar maca artikel ing jurnal ilmiah bab carane persentasi saka jendhela breakers antarane gerah mental iku telu luwih saka persentasi saka jendhela breakers ing populasi umum. Lan amarga integritas jendela ing apartemen penting kanggo aku, sampeyan kudu setuju karo panyiapan sistem televisi sirkuit tertutup sing bakal ngawasi gerakan sampeyan ing kabeh wektu lan menehi peringatan yen ana curiga. yen kegiatan mecah jendhela bakal ditindakake ing apartemen - supaya langkah-langkah pencegahan sing cocog bakal ditindakake. 

3. Biaya panyiapane, uga operasi sistem sing kasebut ing bagean 2 bakal kalebu ing sewa."

Waduh... Muga-muga aku ora menehi ide marang sing duwe omah - aku ora bakal duwe papan kanggo manggon…

Sing duwe omah sing maca kiriman kasebut dijaluk mbusak saka pikirane, saka memori, saka pikirane, saka pikirane lan perasaane - mbusak kanggo kepentingan umum.

15) Inisiatif bisnis anyar: perusahaan "kajahatan sing bisa diakses".

Antarane produk sing bakal dikembangake:

1. Extender bermotor - kanthi bantuan wong sing nganggo kursi rodha bakal bisa nandur biaya bledosan ing kendaraan. 

2. Senapan entheng, sing bisa digawa wong cacat kanggo nindakake tugas.

3. "Fast Lane" - piranti khusus, karo kang dipatèni bakal bisa cepet uwal saka pemandangan angkara, kang bakal bantuan kanggo njaluk menyang mobil cepet lan ora kejiret polisi.

Gagasan kanggo produk liyane?

16) Kaya sing kita ngerti, bangsa Israèl kadhang-kadhang dibandhingake karo "wedhus ing antarane 70 asu ajag" - 70 serigala sing makili 70 bangsa ing donya.

Serigala pisanan: "Dheweke meh ora cukup kanggo nedha bengi."

Asu ajag liyane" ": Enteni... nganti rampung diet".

Serigala katelu: "Inggih-aku luwe. Kapan kita arep mangan?!!".

Asu ajag papat: "Mugi-mugi sedhep."

Apa sing bakal dikandhakake 66 serigala liyane?

17)Hanna Kramer

14 ing November B-20:48·

Palang abang organisasi bangkrut. 

ora ana gunane

"Presiden Palang Merah seneng banget ngomong karo kulawargane sing diculik"

Bocah lanang.

Miturut menteri luar negeri kita - negara emosional dheweke angel banget. Dheweke wis angel nerusake obrolan.

Oh, bab miskin.

kowe lunga…..

Muga-muga dheweke lan kabeh anggota senior organisasi bisa ngrasakake apa sing kita alami ing kene, lan apa sing dialami kulawarga para penculik. Ayo padha ngalami dhewe.

Nganti saiki - ayo padha ditinggalake karo undang-undang "kemanusiaan".

Kok wani-wanine malah mbukak cangkeme lan ngoceh?

Wong-wong mau bakal ditangekake lan dicritakake ing kabeh media manawa organisasi Hamas minangka organisasi teroris pembunuh sing ora ngajeni hukum internasional, lan amarga ngono - Palang Merah ora duwe kemampuan kanggo komunikasi karo dheweke, lan Israel duwe hak kanggo tumindak kanthi cara apa wae sing dianggep cocog karo Negara Israel lan para pimpinane. manawa organisasi teroris sing mateni wong ora nduweni hak kanggo perawatan manungsa, saka negara utawa organisasi.

(Aku diijini ngimpi lan ngarep-arep sawetara rasa lan integritas) 

18) Ing ngisor iki kiriman sing dakkarepake ing

kelompok"Klompok Penggemar Sejarah":

assaf benyamini, klompok penggemar sajarah

1 menit ·

Kaya sing sampeyan ngerteni, ing Yunani kuno Olimpiade mbukak mung kanggo pria - lan para atlit bakal bersaing kanthi wuda.

Nganti tahap tartamtu para penonton sing teka nonton lomba teka karo sandhangan ing awak.

 

Pranyata ing salah sawijining kompetisi, ibune salah sawijining atlet pancen pengin teka lan nonton putrane - nanging amarga Olimpiade mung mbukak kanggo wong lanang, dheweke ora bisa pindhah menyang kono minangka wanita.

Pungkasane, dheweke nyamar dadi wong lanang - lan kanthi mangkono bisa melu penonton nonton kompetisi - kalebu kompetisi sing melu putrane.

Ing kompetisi ing ngendi putrane wanita kasebut melu, dheweke entuk juara pisanan - lan kanthi intensitas kasenengan dheweke mlayu nyedhaki dheweke kanggo ngrangkul dheweke.

Nalika dheweke ngrangkul putrane, tanpa digatekake, sawetara kancing klambine kecekel (ora jelas apa), lan akibate sandhangane suwek. Wirang banget, wiwit dina iku malah para penonton sing teka kanggo nonton Olimpiade ing Yunani kudu teka lan nonton game kanthi wuda.

Ing ngisor iki sawetara pitakonan:

1. Apa kita ngerti tanggal pas acara iki? 

2. Apa awaké dhéwé ngerti sapa jenengé atlit kuwi, lan sapa jenengé ibuné?

3. Lan ngelingi yen ibune atlit kasebut nglanggar norma sosial sing penting banget ing jaman kasebut - apa kita ngerti yen dheweke banjur diukum?

4. Apa ana crita liyane babagan wanita Yunani sing bisa teka lan nonton game nganti tahap kasebut uga kanthi nyamar dadi wong lanang? Apa ana bukti babagan iki ing penggalian arkeologi sing ditindakake ing kutha-kutha Yunani kuno?

19) Siji wong ngorok abot saben wengi.

Bojone duka babagan iki lan sambat maneh lan maneh - nanging ora ana gunane.

Swara taun wong mati.

Bojone wiwit kantun ngorok sing sadurunge ngganggu dheweke.

D. Ing ngisor iki ana kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook " "Fokus Israel":

Sawetara wong cukup wani ngomong, ngomong sing bener lan ndhukung sing apik vs. Matur nuwun kanggo keberanian lan semangat, Assita Kanko!#Israel#Gaza#HamasIsISIS#IsraelUnderAttack#SpreadTheTruth#TheWestIsNext

#israelwillwintheterror 

https://www.facebook.com/watch/?v=723008953181750

E. Ing ngisor iki e-mail sing dakkirim menyang macem-macem papan:

Bubar (aku nulis iki tanggal 29 November 2023) akses menyang assaf197254@yahoo.co.il diblokir bola-bali-lan saben aku diblokir aku entuk pesen kesalahan ing ngisor iki:

Kepiye carane bisa didandani?

Aku kaya kanggo nggawa metu sing aku ora ngirim liwat sandi akun e-mail ancaman, ipat-ipat, pitenah utawa tembung gething utawa pitenah saka sembarang jenis sing tenan bisa mbecikake sanksi kuwi.

assaf benyamini.

*1) alamat email tambahanku: 029547403@walla.co.il utawa: asb783a@gmail.com utawa: 1972assaf@mailfence.com utawa: ass.benyamini@yandex.com utawa: benyamini@vk.com utawa: assaffff@protonmail .com

2) nomer telpon: 972-58-6784040. nomer fax sandi: 972-77-2700076.

3) alamat posku:

assaf benyamini,

115/4 Costa Rica Street,

lingkungan qiriat menahem,

Yerusalem,

ISRAEL, pos: 9662592.

4) situs webku: https://disability55.com/

5) Lan aku duwe masalah liyane karo assaf197254@yahoo.co.il : 

kadhangkala pesen email sing nyoba ngirim ora dikirim, lan email wong liya sing nyoba ngirim menyang kula ora teka ing kothak mlebu.

 

6) basa pisananku yaiku Ibrani (עברית). 

F. Ing ngisor iki ana kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook

"Bersatu Nglawan Gething Yahudi":

Palestina duwe pilihan lan agensi sing padha kanggo mutusake apa sing dikarepake. Yen padha milih terorisme iku pilihane!

#Israel#Gaza#HamasIsISIS#Dhukungan Israel

#SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/reel/992566885181800

0:40 / 1:29

Emily Schrader

18 ing November B-21:04

Mungkasi nyalahake korban, ora ana sing meksa Palestina dadi teroris.

Saben wong Palestina duwe lembaga kanggo mutusake sapa sing dikarepake.

Ora ana alesan kanggo terorisme.

G. Ing ngisor iki kiriman, sing dakkandhakake ing grup Facebook

"Aku Ndhukung Pasukan Pertahanan Israel kanggo Nyegah Serangan Teror Saka Gaza":

Ana masalah nyata karo jaringan media, sing nyebar goroh lan misinformasi lan promosi gething.#Israel#Gaza#HamasIsISIS#Dhukungan Israel#SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/watch/?v=1527346218020768

0:33 / 5:41

Megyn Kelly

24 ing November B- 2:30

"Kesalahan" mung kedadeyan ing salah sawijining sisih crita iki. Apa ora menarik? Iki minangka kesalahan gedhe sing bisa ditindakake dening "jurnalis".

H. Ing ngisor iki e-mail sing dakkirim menyang "Institut Inovasi Kedokteran lan Kedokteran Besok":

assaf benyamini

Dening:

assaf197254@yahoo.co.il

kanggo:

Online-school@ima.org.il

Minggu, 3 Desember ing 11:52

Kanggo: "Institut Inovasi Medis lan Kedokteran Besok".

Subyek: piranti lunak / sistem kanggo wong sing ngalami demensia.

Bapak/Ibu ingkang kinurmatan.

Aku mikir babagan gagasan ing ngisor iki kanggo ngembangake aplikasi kanggo wong sing nandhang penyakit sing diiringi penurunan kognitif lan kondisi demensia kayata Alzheimer:

Kaya sing wis dingerteni, pasien sing nandhang penyakit sing karakteristik utamane yaiku penurunan kognitif (kayata Alzheimer utawa penyakit liyane sing ana kahanan demensia) mboko sithik ilang akeh kemampuan kayata memori jangka pendek utawa fungsi saben dina. mboko sithik rusak. Ide iki kanggo nggawe piranti lunak, utawa sistem sing bakal dirancang kanggo wong sing ana ing kahanan iki. Tantangan yaiku ngumpulake kabeh program utawa sistem ing sistem kasebut - lan liwat sistem intelijen buatan, mekanisme operasi bakal dadi luwih gampang lan luwih gampang nalika penyakit kasebut terus maju. Mesthine, kanggo mbangun sistem kasebut kanthi cara sing bisa adaptasi kanthi tepat kanggo kahanan wong sing nggunakake, sajrone pangembangan, perlu konsultasi lan kerja sama karo peneliti otak, peneliti ing bidang kognisi, uga kerjasama karo ahli saraf.

Tujuan sistem kasebut, mesthi, ngidini wong-wong sing wis biasa nggunakake komputer kanggo macem-macem tujuan lan sing ana ing ambang demensia supaya ora kelangan akses menyang sistem sing wis digunakake sajrone pirang-pirang taun. - lan kanthi mangkono nambah kualitas urip, sing wis rusak banget amarga gejala penyakit kasebut dhewe.

Dadi akeh kanggo gagasan dhewe.

Sanajan iki minangka ide sing dakpikir, aku ora ana hubungane karo perawatan demensia ing urip pribadiku.

Aku arep nerangake manawa ing kabeh sing ana gegayutane karo aku pribadi, ana sawetara perkara sing kudu digatekake:

1) Aku ora profesional ing bidang pemrograman, utawa profesional ing bidang riset otak, kognisi utawa neurologi - lan mulane aku ora bisa ngiringi proyek kasebut kanthi langkah demi langkah.

Iki minangka ide sing dakpikir - lan kajaba menehi ide awal, aku ora bakal bisa nulungi fase proyek liyane.

 

2) Aku urip kanthi penghasilan sing sithik - tunjangan cacat saka Institut Asuransi Nasional. Mulane, aku ora duwe kemampuan kanggo nandur modal anggaran kanggo mujudake ide kasebut. Lan apa maneh: amarga seriuse kahananku, sanajan diskon sing dhuwur banget ora bakal mbantu.

3) Aku manggon ing lingkungan Kiryat Menachem ing Yerusalem, lan aku ora duwe mobil utawa SIM. Amarga kahanan kesehatan lan finansial, uga ora ana kemungkinan yen aku bisa entuk SIM utawa tuku mobil ing tembe.

Mula, kemampuanku teka ing rapat konsultasi ing kantor perusahaan sing adoh banget saka papan panggonanku ora ana.

Apa sampeyan mikir bisa ana sawetara alamat ing kene kanggo nyoba promosi proyek kasebut, utawa aku kudu ninggalake lan lali babagan kabeh?

rincian pribadiku:

Asal jeneng pisanan assaf. Jeneng - benyamini.Nomer Idhentitas-029547403.

Alamat lengkap surat-

assaf benyamini,

115 Costa Rica Street,

Entrance A-flat 4,

Kiryat Menachem,

Yerusalem,

ISRAEL, kode pos: 9662592.

Nomer telpon: ing omah rahasia amarga gangguan lan complaint menyang polisi Israel sing ora ditangani.

Mobile-972-58-6784040. Fax-972-77-2700076.

Alamat e-mailku: 029547403@walla.co.il utawa: asb783a@gmail.com utawa: assaf197254@yahoo.co.il utawa: ass.benyamini@yandex.com utawa: 1972assaf@mailfence.com utawa: assafbenyamini@hotmail.com utawa: assaffff@protonmail.com utawa: benyamini@vk.com utawa: assafbenyamini@163.com 

Situs webku: https://www.disability55.com/

I. Ngisor iki kiriman, sing aku nuduhake ing grup Facebook

"Warta Pembaruan Perang Palestina VS Israel ✅":

aktif

assaf benyamini

 1 tipis'

Punapa panjenengan pitados dhateng para pemimpin panjenengan, menawi panjenenganipun gesang mewah nalika panjenengan nandhang sangsara? Ora, lan uga ora kudu Palestina.

#Israel#Gaza#HamasIsISIS#FreeGazaFromHamas

#SpreadTheTruth

#israelwillwintheterror

https://www.facebook.com/61553780374491/videos/1028942395099185

0:06 / 1:48

Kasunyatan babagan Israel Sampeyan karo Nathaniel Buzolic.

4 dina·

Wong GAZA kok mlarat banget?

Pimpinan Hamas malah ora repot manggon ing Gaza.

Sampeyan ora bisa mbayangno carane sugih!

Nanging wong-wong mau?

Yagene Hamas kudu kuwatir babagan dheweke, nalika ana akeh wong bodho ing kana, sing nyalahake Israel kanggo kabeh masalahe wong Gaza?

Yen sampeyan pancen ndhukung warga sipil sing miskin iki, tulungi dheweke nyingkirake Hamas-ISIS sing korup.

Mangga bareng.

#HamasIsISIS#IsraelWillWinTheTerror#FaktaMateri#FreeGazaFromHamas

J. Pranala kula:

1)commando Panjelasan-Warriors Advokasi Israel

2)anakku tanah-Essay wong kanggo donya alam 

3)tuku lan adol rambut ing internet B-HairSellon|adol rambut A wong

4)Service Nganti omah

5)fokus laporan lan nelusuri sawise supporter Hamas lan terorisme organisasi

6) Saluran YouTube "isi khusus"

7)project slow"R-proyek internasional kanggo konstruksi reaktor Fusion nuklir

8)alitu.com-podcast ing subtlety.Everything Kanthi aplikasi Siji

9)irestorelaser.com-papan editor kanggo tuwuh rambute

10) situs "pengusaha" -technologies cosher

11) forum Dina sing sawise perang