Organizatat beqare

Unë lindi në 11 nëntor, 1972 - dhe unë jam një person me aftësi të kufizuara që jetoj në Shtetin e Izraelit dhe vuaj nga një seri sëmundjesh kronike për shkak të të cilave nuk mund të kthehem në tregun e punës.

Fatkeqësisht, Shteti i Izraelit nuk ofron zgjidhje të arsyeshme për personat me aftësi të kufizuara në situata strehimi. Situata ime dhe ajo e njerëzve të tjerë që jetojnë vetëm të vetëm dhe beqarë pa fëmijë janë veçanërisht të rëndë, dhe gjithashtu në lidhje me njerëzit e tjerë nevojtarë.

Unë jam duke kërkuar për organizata që punojnë ose luftojnë për të drejtat sociale të njerëzve individualë ose beqarë për të bashkëpunuar në luftën për respekt minimal.

Do të interesohesha sepse kushdo që njeh organizata të tilla ka kontaktuar me mua.

Përshëndetje më të mira,

assaf benyamini

Post Scriptum. 1 ) Ju mund të më kontaktoni duke përdorur numrin tim të telefonit: 972-58-6784040.

2 ) Informacione më të hollësishme rreth meje mund të gjenden në faqen time të internetit: https://www.disability55.com