Oferta për dëgjim dhe shikim

Unë drejtoj një blog të quajtur "Informacion për personat me aftësi të kufizuara".

Në blogun tim, ndër të tjera ofroj:

1) Lidhje me rreth 51101 kanale radiofonike, në shumë gjuhë, nga shumë vende të botës që merren me fusha të shumta dhe të ndryshme interesi.

2) Një lidhje për të parë lajmet e fundit të rrjetit të transmetimit britanik BBC.

Dhe e gjithë kjo pa kufizim dhe pa pagesë.

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini.

Post Scriptum. 1) Një lidhje me kanalet e radios që mund të arrihet përmes blogut tim:

 https://www.disability55.com/radio-channels-online/

 

2) Një lidhje me lajmet e fundit nga rrjeti britanik i transmetimit BBC, i cili mund të shihet nga blogu im:

 

https://www.disability55.com/news-channels/