Një produkt për personat me aftësi të kufizuara

Atij që mund t'i interesojë.

Subjekti: një problem i hapur.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Bleva një kapëse zgjatuese, qëllimi i të cilit është të ndihmojë personat me aftësi të kufizuara në situatën time, të cilët nuk janë në gjendje të pastrojnë dyshemenë në mënyrë të pavarur nëse dhe kur lëngu, i bardhë ose ndonjë produkt tjetër derdhet aksidentalisht si rezultat i shpërqendrimit ose mosvëmendjes momentale (më poshtë është një foto e produktit):

Unë jam duke kërkuar për një leckë që mund të "montohet" në këtë zgjatues dore, që mund të thithë lëngun e derdhur pa e lëvizur pajisjen përpara dhe mbrapa ose pa ushtruar forcë, gjë që një person me aftësi të kufizuara në gjendjen time nuk mund ta bëjë. Natyrisht, një leckë e zakonshme nuk e bën punën: nuk mund të thithë lëngje me një shpejtësi kaq të madhe dhe nuk ka asnjë mënyrë për të pastruar dyshemenë me të, përveçse duke e lëvizur përpara dhe mbrapa mbi sipërfaqe - dhe madje edhe atëherë është e nevojshme. për të përsëritur operacionin disa herë për të përfunduar punën e pastrimit.

Deri më sot nuk kam mundur të gjej një produkt të tillë. Dua të theksoj se për shkak të gjendjes sime financiare (jam një person që jetoj me pagesën e paaftësisë nga Instituti Kombëtar i Sigurimeve) konsultimi apo puna me zyrat e avokatëve të patentave nuk është e mundur.

Produktin e hapur si projekt studentor e kam propozuar edhe në fakultete të ndryshme në universitete dhe kolegje ku studiohet fusha e dizajnit të produktit.

Por pas shumë pyetjeve u bë e qartë për mua se nuk ka studentë apo pedagogë që janë vërtet të interesuar për një projekt të tillë.

Prandaj, i bëj thirrje kujtdo që ka ide për mënyrat se si mund të zhvillohet një produkt i tillë të më kontaktojë.

Përshëndetjet më të mira,

assaf benyamini,

Rruga 115 Kosta Rika,

Hyrja A-banesa 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalemi,

ISRAEL, kodi postar: 9662592.

post Scriptum. 1) adresat e mia të postës elektronike: 029547403@walla.co.il ose: asb783a@gmail.com ose: assaf197254@yahoo.co.il ose: ass.benyamini@yandex.com ose: assaffff@protonmail.com ose:1972assaf@mailfence.com ose: benyamini@vk.com 

2) Më poshtë është emaili që dërgova në vende të ndryshme:

Tek:

Subjekti: Ndihmë me cilësimet.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Unë shkruaj në blogun disability55.com - i ndërtuar në sistemin wordpress.org.

Ky është një blog shumëgjuhësh në 67 gjuhë: uzbekisht, ukrainisht, urdu, azere, italisht, indonezisht, islandisht, shqip, amharisht, anglisht, estonez, armenisht, bullgarisht, boshnjakisht, birmanisht, bjellorusisht, bengali, baskisht, gjeorgjisht, gjermanisht, danez , holandisht, hungarisht, hindi, vietnamez, taxhik, turkmen, telugu, tamilisht, greqisht, jidish, japonez, letonisht, lituanisht, mongolisht, malajisht, maltez, maqedonisht, norvegjeze, nepalisht, suahilisht, sinhalezisht, kinezisht, sllovenisht, sllovakisht , spanjisht, serbisht, hebraisht, arabisht, pashto, polonisht, portugalisht, filipinase, finlandeze, persiane, çeke, franceze, koreane, kazake, katalane, kirgize, kroate, rumune, ruse, suedeze dhe tajlandeze.

Blogu im ka të instaluar sistemin google adsense, si dhe shtojcën e fitimit të parave magenet.com.

Meqenëse nuk jam programues apo person kompjuterik, nuk di si t'i konfiguroj saktë këto dy sisteme.

Prandaj, ndihma që më nevojitet është të lidheni me mua duke përdorur softuer të tillë si teamviewer ose anydesk - në mënyrë që të më ndihmoni të konfiguroj saktë google adsense si dhe shtesën magenet.com.

Përshëndetjet më të mira,

Asaf Benjamin.

pas shkruar. .1. Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

2. Lidhja me blogun tim:   https://disability55.com/ 

3. Lidhje me sistemin e shtojcave magenet.net:

https://www.disability55.com/wp-admin/admin.php?page=website-article-monetization-by-magenet%2Fadmin%2Fabp-page.php 

https://cp.magenet.com/ 

3) Më poshtë është e-mail të cilit i dërgova   Hillary Clinton:Letra ime drejtuar Hillary Clinton.

9 shkurt 2024, ora 19:31

assaf benyamini <1972assaf@mailfence.com>

Për: hillary.rodham.clinton@gmail.com

Për: Hillary Clinton.

Subjekti: një propozim për botim.

E dashur zonja.

Unë shkruaj në blogun disability55.com - i ndërtuar në sistemin wordpress.org.

Blogu trajton çështje që lidhen me personat me aftësi të kufizuara dhe është një blog shumëgjuhësh në 67 gjuhë:Uzbeke, ukrainase,urdu,Azere, Shqip, Amarike, Anglisht, Estonisht, Armenisht, Bullgarisht, Boshnjakisht, Birmanisht, Bjellorusisht, Bengalisht, Baskisht, Gjeorgjian, Gjermanisht, Italisht, Indonezisht, Islandisht, Danisht, Hollandisht, Hungarisht, Hindi, Vietnamisht, Taxhikisht, Turqisht, Turkmenisht, Telugu, Tamile, Greqisht, Jidish, Japonisht, Letonisht, Lituanisht, Mongolisht, Malajisht, Maltez, Maqedonisht, Norvegjisht, Nepalisht, Suahili, Sinhalez, Kinezisht, Sllovenisht, Sllovakisht, Spanjisht, Serbisht, Hebraisht, Arabisht, Pashto, Polonisht, Portugeze, filipinase, Finlandisht, persiane, çeke, franceze, koreane, kazake, katalane, kirgize, kroate, rumune, ruse, suedeze dhe tajlandeze.

I sugjeroj kujtdo që zotëron një stacion televiziv, ose një kanal që transmeton përmbajtje në lidhje me personat me aftësi të kufizuara në ndonjë nga këto gjuhë të më kontaktojë dhe të më dërgojë kodin e kanalit - në mënyrë që të lejojë që kanali të transmetojë nga ime. blog.

Përshëndetjet më të mira,

Assaf Benyamini.

post Scriptum. A. Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

B. Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në grupin në Facebook

"NDRYSHIM PËR AGJENDËN E GJERATIT MË TË RINJ (HON. Ozoroh O. Joseph aka Dino)":

Heshtja e Kryqit të Kuq është shurdhuese. Mbi 1,200 njerëz u vranë brutalisht më 7 tetor, mbi 7,700 u plagosën, mbi 230 njerëz mbahen peng dhe më shumë se 200 mijë njerëz janë zhvendosur nga shtëpitë e tyre. Nëse kjo nuk është një krizë humanitare - çfarë është? Kjo heshtje është e turpshme. Bashkohuni me thirrjen tonë drejtuar Kryqit të Kuq për të reaguar, për të dënuar sulmin e Hamasit ndaj Izraelit dhe për të mbështetur Izraelin! #QëndroniMeIzraelin #Hamasi e ripërcakton të keqen #BringThemHomeTani

#Izraeli do të fitojë terrorin

https://www.facebook.com/reel/7003302809705488

C. Më poshtë është mesazhi i postës elektronike që i dërgova "Union of Narrators në Izrael":

Letrat e mia drejtuar “Unionit të Transmetuesve në Izrael”.

Assaf Benyamini

  •  

Nga:

assaf197254@yahoo.co.il

te:

ivoorg@ivo.org.il

E martë, 19 dhjetor në orën 13:30

Për: "Shoqata e Narratorëve në Izrael".

Tema: ndihmë në avokatinë izraelite.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Siç e dini, këto ditë (po i shkruaj këto fjalë të enjten, 14 dhjetor 2023) po zhvillohet një luftë midis Shtetit të Izraelit dhe organizatës terroriste Hamas.

Unë u bashkua me projektin "Information Commando" - për të shpjeguar pozicionin izraelit për audiencën botërore.

Dua të theksoj se pjesa dërrmuese e videove në "Information Commando" janë në anglisht.

Mendova se për të arritur një audiencë më të madhe globale, do të ishte e dobishme t'i dubloja videot në gjuhë të tjera, si: spanjisht, rusisht, portugalisht dhe më shumë.

Për një kohë kam bërë dublimin e videove duke përdorur faqe si heygen.com ose rask.ai - sajte përmes të cilave dublimi mund të bëhet duke përdorur një sistem të bazuar në inteligjencën artificiale. Pas kësaj publikova videot - me shpresën se kjo mund të ndihmonte propagandën izraelite.

Por ka ende një problem: unë jam një person që jetoj me të ardhura shumë të ulëta (ndihma e invaliditetit të Institutit Kombëtar të Sigurimeve) dhe nuk kam mundësi të vazhdoj të paguaj për përdorimin e këtyre softuerëve.A mendoni se ka një zgjidhje për një problem të tillë?Përshëndetjet më të mira,Assaf Benyamini.pas shkruar. 1. Numri im i telefonit: 972-58-6784040.

2. Faqja ime e internetit: https://disability55.com

Ç. Lidhjet e mia:

1. Projekti i Demencës

2. publitas.com - publikoni katalogët në internet. Frymëzimi për vizitorët. shesin më shumë

3. linktw.in - Hapni të gjitha lidhjet drejtpërdrejt në aplikacionet celulare me lidhje të thella

4. sendpulse.com - Përshpejtoni shitjet tuaja dhe rriteni biznesin tuaj në një platformë

5. Rrjeti social phileo.me

6. Rrjeti social i vërtetë social.com

-- Dërguar me https://mailfence.com email të sigurt dhe privat