Një kërkesë për një kontribut në punë

Unë jam një qytetar izraelit dhe jetoj në Jeruzalem. Unë kam lindur në fund të vitit 1972 dhe sot, në vitin 2023 jam 50 vjeç.

Unë vuaj nga probleme të ndryshme shëndetësore, fizike dhe të shëndetit mendor për shkak të të cilave nuk kam qenë në gjendje të integrohem në tregun e punës për shumë vite. Rifillimi im u dërgua në disa dhjetëra mijëra kompani private ( dhe për fat të keq nuk i ekzagjeroj këta numra ) - por thjesht nuk mund të gjej ndonjë punë të përshtatshme.

Unë bëj përpjekje të ndryshme për të arritur rreth kësaj vështirësie.

Në fillim të korrikut 2023, unë krijova sitin e scammers-out.com Qëllimi i faqes është të shërbejë si një sit i forumit ku përdoruesit mund të konsultohen me njëri-tjetrin për çështje të sigurisë së informacionit.

Por tani ka një vështirësi tjetër: Për shkak të shqetësimit tim të rëndë financiar, unë nuk kam aftësi të financoj kostot financiare që më duhen për krijimin e biznesit.

Prandaj, unë jam shumë mirënjohës për të gjithë ata që mund të më ndihmojnë dhe të kontribuojnë për këtë qëllim.

Unë jam duke bashkangjitur një lidhje dhurimi këtu, një lidhje me sitin që po përpiqem të zhvilloj, dhe një lidhje përmes së cilës mund të gjeni informacione gjithnjë e më të hollësishme për mua.

Të mbledhura në të djathtën time.

Post Scriptum. 1 ) Lidhje për dhurim

2 ) Lidhje me sitin që po përpiqem të zhvilloj

3 ) Lidhje përmes së cilës mund të mësoni më shumë rreth meje