Ndihmë nga ndikuesit

Tek:

Subjekti: Ndihmë nga ndikuesit.

Të nderuara zonja / Zotërinj.

Në vitin 2007 u bashkua me luftën e invalidëve në Izrael. Që nga data 10 korrik 2018, këtë po e bëj si pjesë e lëvizjes transparente të personave me aftësi të kufizuara "Nitgaber" në të cilën u bashkova.

Siç e dimë, njerëzit që përpiqen të promovojnë gjëra të ndryshme në internet si produkte, faqe interneti që zotërojnë dhe në shumë raste edhe beteja sociale të llojeve të ndryshme, ndonjëherë ndihmohen nga influencuesit e rrjetit - njerëz të famshëm (të ashtuquajturit "të famshëm") që promovojnë idetë e tyre për një tarifë jashtëzakonisht të lartë.

Pyetja ime për ju është: A njihni një model ekonomik, me ndihmën e të cilit edhe njerëz si unë, që jetojnë me të ardhura të ulëta, mund të integrohen në një format të tillë?

Të fala,

assaf benyamini,

Rruga 115 Kosta Rika,

Hyrja A-banesa 4,

Kiryat Menachem,

Jerusalemi,

ISRAEL, kodi postar: 9662592.

numrat e mi të telefonit: në shtëpi-972-2-6427757. Mobile-972-58-6784040.

Faks-972-77-2700076.

post Scriptum. 1) Numri im ID: 029547403.

2) Dhe kam një pyetje tjetër: A njihni ndonjë rrjet social që angazhohet në "ndërmjetësim" midis njerëzve që udhëheqin betejat sociale dhe influencuesve të cilët dëshirojnë t'i ndihmojnë?

3) Faqja ime e internetit: https://www.disability55.com/

4) Do të përmend se jam një person që flet hebraisht. Njohuritë e mia të gjuhëve të huaja janë jashtëzakonisht të dobëta - dhe përveç anglishtes në nivel të mesëm dhe të ulët dhe frëngjisht në nivel shumë të ulët, nuk kam njohuri në këtë fushë.

Kam përdorur një kompani profesionale përkthimi për të shkruar këtë letër.