Ndihma sociale

Drejtuar:

Unë jam një burr hebre me aftësi të kufizuara nga Jeruzalemi-ISRAEL. Shteti i ISRAELIT nuk i lejon personat si unë, me aftësi të kufizuara që të aftësohen për të blerë  sende për nevojat themelore të jetës

sikurse ushqime, ilaçe e kështu me radhë.

Unë jam duke kërkuar një zgjidhje për këtë.

assaf benyamini.

*1)adresa ime e email: 029547403@walla.co.il or: asb783a@gmail.com or: assaf197254@yahoo.co.il or: ass.benyamini@yandex.com or: a32assaf@outlook.com or: assaf002@mail2world.com or: assaffff@protonmail.com

2)numri im i telefonit: në shtëpi-9722-6427757.

celulari-972-58-6784040. fax-972-77-2700076.

3)adresa ime postare: 115/4 costa rica street, qiriat menahem neighborhood, Jerusalem, ISRAEL, zip: 9662592.

4)Këtu është një lidhje me paypal.me tim: paypal.me/assaf148

5)Këtu është një lidhje me një faqe interneti me më shumë materiale lidhur me këtë çështje në gjuhë të ndryshme:

https://assafcontent.ghost.io/


6)Unë theksoj se jam një person që flet hebraisht dhe aftësitë e mia për gjuhët e huaja janë të një niveli të ulët, me përjashtim të një niveli mesatar të ulët të anglishtes dhe të një niveli shumë të ulët të frëngjishtes. Unë nuk kam njohuri të tjerë në këtë fushë. Për të shkruar këtë letër i kërkova ndihmë një kompanie përkthimi.