Лингвистичка служба.


До:

Предмет: Јазична медијација.

Почитувани госпоѓи/Господине.

Учествувам од 2007 година во борбата на инвалидите во Државата Израел - и од 10 јули 2018 година го правам тоа како дел од движењето „нитгабер“ - Транспарентни инвалиди на кои се приклучив.

Откако долги години активност во државата Израел немаше никаква корист, решив да се обратам до многу извори надвор од Државата Израел - и ова како последен чекор на очај.

Но, има уште еден проблем: јас сум говорник на хебрејски јазик, а моето познавање на странски јазици е исклучително слабо - а освен англискиот на средно до ниско ниво и францускиот на многу ниско ниво, немам дополнителни познавања од оваа област.

Моето прашање до вас е: Дали знаете некои компании кои обезбедуваат лингвистичка медијација или услуга за медијација, која евентуално би можела да се користи во таков случај?

Поздрав,

Асаф Бињамин,

Улица Костарика 115,

Влез А-стан 4,

Кирјат Менахем,

Ерусалим,

Израел, поштенски код: 9662592.

Телефонски броеви:

дома-972-2-6427757.

Мобилен-972-58-6784040.

Факс-972-77-2700076.

пост Скриптум. 1) Мои адреси на е-пошта: 029547403@walla.co.il и: asb783a@gmail.com

и: assaf197254@yahoo.co.il и: ass.benyamini@yandex.com и: assaf002@mail2world.com и: assafbenyamini@hotmail.com и: benyamini@vk.com и: assafbenyamini@163.com

2) Мојата веб-страница:https://disability5.com

3) Мои дополнителни врски:

доаѓа до движењето на банкарите

Подготвува кој дух во него

Тали Охион - филмски режисер

веб-страница getmunch.com