Anketa e shëndetit mendor

Së fundmi (po i shkruaj këto fjalë të dielën, më 14 janar 2024) kam plotësuar një anketë të Universitetit të Haifës që ka të bëjë me gjendjen e personave të dëmtuar mendërisht mbi moshën 50 vjeç (jam 51 vjeç).

Unë sugjeroj për të gjithë ata që janë në gjendje të përkthejnë anketën në sa më shumë gjuhë të jetë e mundur (anketimi është shkruar në hebraisht) dhe të ndihmojë në shpërndarjen e tij në çdo gjë të mundshme

platformë - për të rritur ndërgjegjësimin e publikut për vështirësitë unike me të cilat përballet ky grup popullsie.

Përshëndetjet më të mira,

Assaf Benyamini.

post Scriptum. 1) Lidhja me anketën për pacientët:  https://oke.io/eETdO

Lidhja me anketën për të afërmit e pacientëve:   https://oke.io/nFvf

Anketa në gjuhë të thjeshtë:   https://oke.io/1NuxtCc2

2) Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në grupin në Facebook "Indianët në SHBA":

Noa Ben Artzi reflekton mbi rrugëtimin e saj si e mbijetuar e masakrës së rëndë të Nova Music Festival. Hamasi janë egërsi barbare dhe duhet të shkatërrohen! #Rapistët e Hamasit #HaMasakra

       #Izraeli do të fitojë terrorin #Izrael_hamas_lufta_day_99

     https://youtu.be/YLKY_Hb3XP8 3) Më poshtë është postimi, të cilin e kam shpërndarë në grupin në Facebook

"Avokatë evropianë për Izraelin":


Jonathan Greenblatt, në krye të Lidhjes Anti-Shpifje, ofron njohuri në disa aspekte të luftës Izrael-Hamas, duke mbajtur një qëndrim kundër pretendimeve të pabaza të bëra nga #BBC mbi veprimet e IDF në Gaza. #WakeUpAmerica #Faktet kanë rëndësi

       #Izraeli do të fitojë terrorin #Izrael_hamas_lufta_day_99

    https://youtu.be/CVDfsSRCCAA 

0:24 / 6:40

i24NEWS anglishtPostoi një video në listën e luajtjesIZRAELI NË LUFTË.

16 nëntor 2023

 

 ·

BBC pranon se gazetari i saj në Gaza ishte fajtor për ngritjen e akuzave kundër Izraelit drejtpërdrejt në transmetim dhe kërkon falje për pretendimin e rremë se IDF kishte në shënjestër mjekët e Al Shifa

“Është e mahnitshme që ne, si hebrenj, jemi të ndezur nga gazi nëse dëshironi. Mbahuni nga armiqtë tanë ndërsa ata po përpiqen të na vrasin, por disi jemi ne ata që kemi faj. Është e sëmurë,' Jonathan Greenblatt i @anti.defamation.league diskuton pretendimet e rreme të BBC-së